Cazul unui baietel disparut de 10 ani. Tatal a picat de doua ori testul poligraf

0

Parca l-ar fi inghitit pamântul! 10 ani au trecut de când un biet baietel a disparut de lânga tatal sau si nimeni n-a reusit sa afle nimic. Tatal a picat de doua ori testul poligraf, iar mama, care a divortat imediat, spune ca barbatul nu spune tot adevarul, dar autoritatile n-au reusit sa afle mai multe. Colegul nostru Stefan Stroe ne aduce in fata ochilor un cam cutremurator!

Acesta este locul unde in urma cu zece ani micutul Stoica Adrian Dumitru a disparut fara urma . S-a presupus atunci ca este inecat in riul Sabar si nu s-au facut cercetari mai amanuntite in ceea ce privea disparitia lui. O sa stam de vorba cu mama copilului , o sa stam de vorba si cu tatal si, dupa zece ani, incercam sa aflam ce fel de ancheta s-a facut la vremea respectiva pentru ca parintii sustin cu tarie ca micutul Adrian nu este mort.

Tatal micutului ne spune si noua povestea pe care a repetat-o de sute de ori pana acum.


“Chiar aici pe malul asta era. M-am dus pe partea cealalta sa fac o legatura de lemne ca sa le duc acasa pentru ca eram amarati si nu mai aveam lemne de foc. Si cand m-am intors inapoi nici pasarea padurii nu se mai auzea,. Nu l-am mai gasit”

Sursa: stirilekanald.ro

Loading...
Share.

Comments are closed.