Cum se consuma usturoiul daca vrei sa scapi de grasimea de pe abdomen intr-un timp rapid! Combinatia e puternica si se face cu lamaie, dar are efect! O poti prepara in numai 3 minute

Usturoiul functioneaza foarte bine atunci cand vine vorba de pierderea in greutate in mod natural. Este considerat ca fiind excelent in reducerea poftei de mancare. Mirosul puternic de usturoi stimuleaza centrul de satietate din creier si, astfel, reduce senzatia de foame.

Pentru a fi mai precis, usturoiul reduce apetitul prin cresterea sensibilitatii creierului la leptina. Acest hormon este produs de celulele grase pentru reglarea apetitului.

Usturoiul stimuleaza producerea de norepinefrina, un neurotransmitator care stimuleaza metabolismul. Un grup de medici de la Spitalul Hashomer Tel din Israel a efectuat o cercetare bazata pe aceasta tema. Ei au impartit sobolanii in doua grupuri.

Primul grup a primit alicina, iar al doilea nu a facut-o. Toti sobolanii au fost apoi hraniti cu alimente bogate in zahar. Sobolanii din primul grup au avut tensiunea arteriala si nivelul de insulina mai mici, ceea ce nu a fost cazul cu al doilea grup de sobolani.

Folositi usturoi pentru a topi grasimea de pe burta!

Ingrediente:

3 catei de usturoi
1 lamaie stoarsa
1 cana cu apa

Mod de preparare:

Stoarceti lamaile si adaugati sucul de lamaie intr-un pahar de apa.
Mestecati cateii de usturoi, apoi beti apa cu lamaie.
Se repeta tratamentul in fiecare dimineata, inainte de a manca sau de a bea ceva.
Ar trebui sa vedeti rezultatele in termen de 2 saptamani.

sursa: kilocalorii via wow.bzi.ro