Dupa ce a reusit sa isi recupereze sotia, aproape rapusa de cancer, bistriteanul s-a pus la pian si i-a compus aceasta melodie. Trebuie sa o asculti

0

Alen este un muzician din Bistrita cunoscut  in Norvegia, mai ales in capitala acesteia, adica la Oslo, unde canta de peste 20 de ani. Domiciliul lui este insa acolo unde ii este si inima… in Romania.

Totul a inceput acum un an, cand era in turneu prin Norvegia iar in urma unei investigatii, sotia lui, Tamara, a aflat ca ar putea avea cancer mamar in stadiul 4… cu metastaze osoase. Vestea a fost cumplita si a luat prin surprindere intreaga familie.

Dupå 10 zile s-a confirmat ca e cancer iar Tamara a ramas blocata la pat fiind internata de urgenta la spital. Alen, socat, a renuntat la contractele din Scandinavia si s-a intors imediat acasa si a mutat-o pe sotia lui la o clinica in Cluj. Dar tot ce auzea el de la doctori si personalul medical erau regrete de parca urma sa se intample ceea ce nimeni n-ar fi dorit. Nici macar doctorul ei oncolog, la acel moment, nu dorea sa-i explice starea in care se afla. La randul lui, avea si el doar regrete pentru ea si asta nu il ajuta pe Alen sa rezolve problema uriasa cu care se confruntau.

La un moment dat a inceput chimio-terapia si parca si-a mai revenit putin, iar atunci a luat decizia sa plece la o clinica din Istanbul pentru a gasi un doctor care sa stea de vorba cu el, sa nu-l ignore. Ar fi fost in stare sa mearga pana la capatul Pamantului, sa dea tot ceea ce are doar sa stie ca o poate vedea mereu acolo la masa cu copiii lor. A avut intotdeauna liniste si siguranta stiind ca ea se ocupa de ei in timp ce el era plecat departe pentru a castiga o paine pentru ei toti. In fine, nu sunt cuvinte sa exprimi prin ce a trecut omul acesta. S-a zbatut sa ramana cu ea iar dorinta lui a fost atat de mare incat pana la urma tratamentul a mers inspre bine iar Tamara a invins deocamdata boala, starea ei fiind foarte buna momentan.

Alen a simtit ca renaste, sentiment care l-a facut sa se puna la pian si sa compuna o melodie pe care cand am asculat-o, cunoscandu-l si cunoscandu-i familia, m-au podidit lacrimile. Mi-a spus: ”Dumnezeu ne iubeste”, a vrut sa spuna mai mult dar ii venea sa planga, cu siguranta la gandul ca ar fi putut sa o piarda…

 

Va invit si pe voi s-o ascultati si sa-l vedeti pe Alen interpretand aceasta melodie:

articol scris de Tony Poptamas

 

Daca va place, distribuiti aceasta intamplare adevarata!

Loading...
Share.

Comments are closed.