Trei lamai verzi va pot ajuta sa reduceti energiile negative din casa

0

Energiile negative pot stagna in caminele noastre, afectandu-ne sanatatea, relatiile si prosperitatea.

In acest articol, veti vedea ca pentru a neutraliza energia negativa, a imbunatati economia si a restabili armonia, nu exista nimic mai bun decat lamaile verzi. Lamaile ascund multe proprietati benefice, nu numai pentru sanatate si frumusete, dar si din punct de vedere energetic.

Aroma unica a lamailor este perfecta pentru zonele in care va petreceti cel mai mult timp. Aceasta va elimina energiile negative din jurul vostru. Tot ce aveti nevoie, sunt cateva lamai verzi.

Exista diferite metode prin care va puteti folosi de puterile de neutralizare ale lamailor.

Cea mai simpla este sa puneti 3 lamai, in diferite zone ale casei, pe care sa le aruncati si sa le inlocuiti atunci cand devin galbene sau negre.

Puteti fierbe coji de lamaie in apa de ploaie.

Lamaile se pot utiliza de asemenea si ca amuleta, deoarece ele vor absorbi toate undele negative din jurul vostru.

Umpleti un cos ceramic cu 9 lamai si puneti-le la frigider.Asezati 8 imprejur si a 9-a in centru, pentru prosperitate.

Puneti 3 lamai in poseta sau pe birou in timp ce sunteti la locul de munca.

In scopul eliminarii energiilor negative, amestecati suc de lamaie cu apa intr-o sticla cu pulverizator si stropiti casa si fiecare colt al ei.

Pentru dragoste, asezati 3 lamai intr-un bol de sticla pe noptiera.

Puneti o lamaie verde in poseta, in buzunar sau in haina. Scoateti-o pe timpul noptii si urmariti-o cand devine uscata. Aruncati-o dimineata si inlocuiti-o cu alta.

Pentru a scapa de vibratiile negative, taiati o lamaie in patru si formati o cruce pe farfurie. Formati in jurul ei un cerc din cereale sau din sare si asezati vasul sub pat pe timpul noptii. Dimineata aruncati-o la gunoi, departe de casa, intr-o punga de plastic, fara sa o atingeti. Repetati procedeul timp de 3 zile si veti simti rezultatele pozitive.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthycaregroup.com

Loading...
Share.

Comments are closed.