Un milshake puternic pentru combaterea fibroamelor si a chistului ovarian – usor de preparat

0

Fibroamele si chisturile ovariene, apar de obicei mult mai frecvent decat ne imagina. In special la femeile tinere si la cele care urmeaza sa intre la menopauza, chisturile ovariene si fibroamele apar, de obicei fara vreun motiv aparent.

Cu toate ca chisturile si fibroamele nu sunt de obicei afectiuni grave, ele pot provoca un disconfor mare si durere. Pentru cei carora nu le este prea clar ce anume este un fibrom, vorbim de o mica tumoare benigna, care de obicei se formeaza in stratul muscular al uterului, si, desi nu este considerata o conditie grava, este important sa fie monitorizata in mod constant.

De obicei, formarea mioamelor este cauzata de un dezechilibru hormonal. Cu ajutorul acestui shake poti combate fibroamele si chisturile ovariene, fara a fi nevoie de medicamente care sa iti puna in pericol sanatatea.

Reteta

Ingrediente:

Un litru de suc de sfecla

½ litru de miere pura

Pregatire si mod de utilizare:

Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca pentru cateva secunde.

Trebuie sa consumi trei pahare zilnic din acest shake puternic pentru a combate mioamele si chisturile. Un pahar pe stomacul gol, urmatorul dupa masa de pranz iar ultimul dupa cina.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa:  healthydiet24.com

Loading...
Share.

Comments are closed.