Iata cum sa reduci grasimea de pe burta si sa elimini toxinele prin promovarea productiei de bila

0

Cea mai usoara si mai rapida cale de a elimina toximile si grasimile este prin promovarea productiei de bila. In cazul in care aveti oricare din simptomele enumerate mai jos, trebuie sa va construiti o bila mai buna:

Oboseala

Constipatie

Greata

Gust amar in gura

Incapabilitatea digerarii alimentelor grase

Scaun de culoare deschisa

Haos hormonal

Probleme de dezintoxicare

Sciatica

Dureri de cap

Tulburari de somn

De ce este atat de speciala bila?

Ficatul sintetizeaza si apoi elibereaza aproximativ 1 litru si jumatate de bila in fiecare zi, care apoi se acumuleaza in vezica biliara. Bila detine cheia pentru asimilarea si absorbtia grasimilor si, de asemenea, functioneaza ca un depozit de deseuri pentru hormoni, deseuri chimice, metale grele, medicamente si toxine similare care trebuie eliminate din organism.

In cazul in care grasimea din jurul abdomenului este persistenta, atunci este posibil ca ficatul sa isi fi intrerupt procesarea de grasime, ca urmare a unui deficit de bila si a inceput sa o depoziteze.

Luati in considerare faptul ca grasimea este combustibilul necesar celulelor. Chiar si organele si membranele celulare sunt pline de grasime. Acesta este motivul pentru care creierul este mai mult decat 50% grasime, iar ficatul are aproximativ 2kg de grasime.

Daca nu este secretata suficienta bila, organismul nu este capabil de a absorbi vitaminele precum vitamina D, vitamina K, E si A.

Adevarul este ca o persoana poate trai fara o vezica biliara, dar nimeni nu poate fi sanatoasa daca nu are bila. Bila, care este un lichid gros cu o culoare verde-galbuie, are un rol crucial in functia corpului, cum ar fi:

Ajuta organismul sa descompuna colesterolul alimentar

Descompune grasimile dietetice facandu-le acizi grasi

Mentine un echilibru adecvat de colesterol

Cel mai neglijat detoxifiant

Fierea este unul dintre cele mai importante mecanisme de detoxifiere a ficatului, si in consecinta daca bila nu este suficienta atunci problemele pot fi mai mari decat simpla inabilitate de a pierde greutate. Bila este una dintre cele mai ignorate si subapreciate mecanisme din corpul nostru.

Modul in care puteti promova productia de bila

Exista sase elemente nutritive care va vor ajuta in productia de bila de calitate. Acestea sunt: Radacina de collinsonia, bila de bou, lipaza pancreatica, radacina de sfecla, taurina si colina.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthycaregroup.com

Loading...
Share.

Comments are closed.