Nu mai risipiti banii: invatati cum sa va regenerati parul sau cum sa-l colorati fara vopsele sau orice alte chimicale daunatoare

0

Daca vreti sa aveti un par stralucitor, tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati un ou, o lingura de ulei de masline si o lingura de miere, apoi sa aplicati aceasta pasta pe parul umed si sa frecati usor scalpul. Urmatorul lucru care trebuie facut este sa va acoperiti capul cu o casca de dus sau cu un prosop si sa ramaneti asa aproximativ 20 – 30 de minute, dupa care spalati parul asa cum faceti de obicei. Asigurati-va ca folositi un sampon delicat si apa calda.

Amestecul uimitor de miere si scortisoara pe care vi-l prezentam va va deschide parul cu cateva nuante. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati un recipient din plastic, in care sa amestecati doua linguri de balsam de par, patru linguri de scortisoara pudra si trei linguri de miere. Urmatorul lucru care trebuie facut este sa amestecati ingredientele foarte bine, pana cand obtineti un amestec omogen. Apoi, aplicati amestecul pe parul umed si pieptanati parul.

Cand sunteti gata, adunati parul sub o folie de plastic si lasati-l sa stea asa aproximativ doua – trei ore, dupa care clatiti-l cu un sampon. Rezultatele vor fi cu atat mai vizibile cu cat tineti mai mult amestecul pe par si cu cat mai des aplicati tratamentul.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthycaregroup.com

Loading...
Share.

Comments are closed.