Dragnea spune ca sunt probleme cu Bugetul de Stat si nu stie daca PSD isi va onora promisiunile

0

Liviu Dragnea spune ca PSD a preluat puterea, dar a descoperit o “gaura” de 10 miliarde de lei in bugetul de Stat. “Fac o comisie care sa il ancheteze pe Ciolos”

El a spus ca va infiinta o comisie care sa ancheteze “disparitia” acestor bani. “Daca presedintele nu a cerut explicatii premierului Ciolos, eu o voi face. Au facut o rectificare pozitiva in noiembrie, dar acum totul ne arata ca veniturile sunt mult mai mici si asta e ilegal. Cine a mintit, trebuie sa plateasca. Bugetul are o gaura de 10 miliarde de lei. Vom face imediat o comisie de ancheta parlamentara”, a declarat Liviu Dragnea la Romania TV.

UPDATE: Mai multi ministri din Guvernul Ciolos i-au raspuns lui Liviu Dragnea. Majoritatea s-au folosit de retelele de socializare, iar postarile lor sunt extrem de ironice la adresa spuselor lui Dragnea.

Deputatul USR, Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene a scris. “Dorel a ajuns la guvernare. Dorel calculeaza sa vada cit face tot ce a promis in campanie. Ii da cu virgula. Nu incape orice ar face. Dorel se enerveaza si explodeaza ceva cu tehocrati, comisii de ancheta si sesiune extraordinara. Vaaai, tremuram.: ) Dorele, probleme, ma?!”, a scris Ghinea pe reteaua sociala.
Si fostul ministrul al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a avut si el de comentat. “
1. PSD promite in campanie salarii, pensii, avioane.
2. Ciolos le spune ca nu exista bani pentru asta si ca trebuie sa fim responsabili. Pislaru (fost ministru al Muncii – n.red.) le spune si mai plastic: ‘un Nobel pentru cine face bugetu’!’.
3. PSD castiga alegerile si isi da seama ca nu are bani pentru salarii, pensii, avioane. Asa ca da vina pe Ciolos.
Logic, nu?”, a scris si Voiculescu pe pagina sa de Facebook.
Si fostul consilier al lui Dacian Ciolos, Ional Danca, a avut ceva de spus pe aceasta tema. “Vad agitatie mare la PSD ca au gasit o lipsa in gestiune de 10 miliarde lei. Dl Dragnea, care a reusit o performanta politica rara sa promita si cresterea salariilor si reducerea taxelor, a gasit si explicatia convenabila pentru nerealizarea acestora: dezastrul lasat de tehnocrati”, a notat Danca pe Facebook.

 

Sursa: stirilekanald.ro

Loading...
Share.

Comments are closed.