Un doctor dezvaluie un truc grozav pentru curatarea urechilor – (video)

0

Probabil ai intentii bune cand iti cureti urechile, dar stiai ca majoritatea oamenilor o fac complet gresit? Ideea este sa inmoi ceara intarita din urechi, lucru ce poate fi foarte usor realizat prin turnarea a putin ulei in ureche. In cazurile severe, ajuta sa utilizati o siringa cu un amestec de otet si alcool. Chiar daca majoritatea persoanelor stiu ca betisoarele de urechi doar imping ceara in interior, cauzant inflamare si blocaje, acestia continua sa el foloseasca.

Mai mult de atat, oamenii folosesc adesea si alte metode periculoase, fara rezultat. Medicul David Gill, un medic pediatru american, spune ca nimeni nu ar trebui sa isi elimine ceara din urechi in mod fortat, deoarece exista multe metode mult mai eficiente.

Pentru depunerile mai mari, este important sa inmuiati ceara inarita cu ulei. Prin urmare, inmuiati o bucata de fata in ulei si puneti-l in ureche, fara sa-l impingeti in interior. Apoi, agitati capul un pic pentru a ajuta la eliminarea cerii spre canalul exterior. Asteptati cateva minute si apoi mai puneti cateva picaturi de ulei.

Daca asta nu ajuta, amestecati cantitati egale de otet si alcool medicinal, si folositi o siringa sa puneti amestecul in ureche. Asteptati putin inainte sa eliminati fluidul din ureche.

VIDEO:

Cum sa nu va curatati urechile

Ceara de urechi nu se formeaza in partea adanca a canalului urechii. Prin urmare, atunci cand un medic vede pe cineva cu o acumulare de ceara aproape de timpan, stie ca acea persoana utilizeaza obiecte straine pentru a incerca sa curete urechea interna. Acest blocaj de ceara este adesea una dintre cele mai comune cauze de pierdere a auzului. Pentru a evita aceasta problema, evitati sa faceti urmatoarele lucruri:

Nu va curatati urechile cu agrafe, colturi de prosop sau alte obiecte ascutite

Nu utilizati betisoare de urechi. Acestea va vor impinge doar ceara mai adanc in canalul urechii, provocand blocaje.

Nu folositi lumanari de urechi. FDA a emis un avertisment public in 2010, ca utilizarea lumanarilor de urechi poate duce la leziuni grave.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: nutrilover.com

Loading...
Share.

Comments are closed.