UCIDE CELULELE CANCEROASE PRIN ELIMINAREA ACESTUI ALIMENT DIN DIETA! (VIDEO)

0

Au fost raportate o multime de agenti cancerigeni in multe produse, de la pesticide la fulgi de ovaz si snacks-uri pentru copii. Inteleg, poate fi coplesitor. Dar acest articol va simplifica foarte mult lucrurile.

Daca urmati un singur sfat cu privire la prevenirea canceurlui, acela ar trebui sa fie urmatorul:

Evitati zaharul artificial

In 1920, laureatul la premiul Nobel, Dr. Otto Warburg a teoretizat ca celulele canceroasa prospera cu zahar. El crede ca, atunci cand organismul descompune zaharul, produce diverse substante chimice care incurajeaza progresia cancerului si disfunctia mitocondriala.

Aceasta teorie a ramas puternica inca in ziua de azi, datorita cercetarilor care au explicat in continuare lucrurile.

Astazi, stim – fara indoiala – ca daca consumam prea mult zahar, ne facem corpul rezistent la insulina. Cand acest lucru se intampla, corpul trebuie sa secrete mai mult factor de crestere al insulinei (IGF) pentru a metaboliza zaharul. IGF este ceea ce stimuleaza cresterea continua a celulelor.

“Celulele canceroase sunt in mod normal tinute sub control prin reinnoirea constanta a celuelor. Cresc celule noi si sanatoase, si cele rele si bolnave mor” spune Dr. Carrie Daniel-MacDougall. “IGF blocheaza semnalul celulelor sa creasca normal si le omoara atunci cand acestea trebuie sa moara, in loc ca acestea sa continue sa cresca si sa crasca. Cand celulele “cresc si cresc si cresc”, acestea sunt considerate canceroase.

Cum sa “infometam” celulele canceroase

Eliminarea zaharului din dieta este cheia. Alimentele cu zahar natural, cum ar fi fructele, furnizeaza organismului nutrienti si vitamine. Alimentele cu zahar articficial furnizeaza foarte putine beneficii si acestea doar distrug celulele. Asa ca incercati sa stati cat mai departe de ele.

Este mai usor de zis decat de facut. Zaharul este un drog ce provoaca mai multa dependenta decat cocaina. Milioane de americani sunt dependenti de el. Acest lucru nu inseamna totusi ca nu putem sa renuntam la el. Trebuie doar sa iti antrenezi creierul si papilele gustative sa deteste aceste lucruri. Un mod bun de a incepe este sa scapati de sucurile carbogazoase. O singura doza de suc contine 39 de grame de zahar, adica mai mult decat o persoana adulta ar trebui sa consume intr-o zi.

Consumul de proteine poate de asemenea suprima pofta de zahar. Proteinele balanseaza nivelul de zahar si insulina din corp. Urmariti videoclipul de mai jos sa vedeti cum faptul ca a renuntat la zahar i-a salvat unui om viata de la cancer.

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: nutrilover.com

 

Loading...
Share.

Comments are closed.