Pliculetele de ceai te pot scapa de problema soarecilor si a paianjenilor

0

Exista un stereotipc comic pentru cazul in care un paianjen sau un soarece fuge prin camera. Toata lumea tipa si sare pe un scaun, strigand la un membru al familiei care nu are probleme sa aiba de a face cu micul intrus. In realitate, acest lucru pare absurd, pana cand chiar se intampla.

Daca ati mai avut o infestare, inseamna ca stiti despre ce e vorba. Daca aveti una chiar acum, va vom oferi un truc simplu care il puteti utiliza pentru a scapa de daunatori pentru totdeauna

De ce vin soarecii?

Nu cred ca aveti o gospodarie murdara sau ceva ce se degradeaza la subsol. Rozatoarele cauta adapost si hrana oriunde le pot gasi. In cazul in care casa ta este disponibila, acestia sunt gata sa se mute.

Exista anumite lucruri care ii atrag, cum ar fi cosurile de gunoi de afara, fructele si nucile cazute din copaci, oala de mancare si apa a cainelui de afara, si multe altele. Examinati-va casa ca sa va asigurati ca nu aveti gauri sau crapaturi. Soarecii sunt puturosi, si de aceea acestia vor intra prin orice deschideri, fie ele putin spatiu in jurul canalelor de scurgere, conducte sau cabluri. Acoperiti gurile de ventilatie din pod. In cazul in care gaura este suficient de mare incat sa va incapa varful degetului mic, atunci si un soarece poate trec.

Fiti foarte atenti deoarece daca traiti cu o infestatie de rozatoare poate fi foarte daunator pentru sanatatea voastra. In timp ce acestia se misca rapid in jurul casei, pot lasa germenii de pe picioare peste tot. Acestia sunt purtatori de boli prin urina, excremente si muscatura. Daca un soarece se ascunde in cutia cu cereale sau biscuiti, o pot infesta de o multime de microbi si boli. Pentru a inrautati lucrurile, daca acesti sobolani sunt infectati cu paduchi sau purici, acestia devin si mai periculosi.

Solutia pentru infestare: Pliculete de ceai

Pasul 1: Se inchid toate punctele de intrare, cum ar fi fisurile, gaurile in pereti, usi, etc.

Pasul 2: Curatati casa si acoperiti intotdeauna alimentele si depozitati-le intr-un loc sigur

Pasul 3: Aduceti pliculetele de ceai

Fierbeti un pliculet de ceai de menta, sau o infuzie de menta si beti-l. Relaxati-va si puneti-va picioarele sus.

Apoi, luati-va plicul de ceai si lasati-l in locul unde credeti ca se aduna rozatoarele. Utilizati aproximativ trei pliculete pe camera pentru un efect garantat, asa ca speram ca va place ceaiul!

Spune adio intrusilor!

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: nutrilover.com

Loading...
Share.

Comments are closed.