Incepeti sa consumati seminte de papaya chiar acum – sunt o cura ideala pentru intestine, ficat, rinichi si pentru multe alte boli

0

Cu totii stim cat sunt de sanatoase fructele de papaya. Dar cati oare cunosc beneficiile semintelor de papaya pentru sanatatea noastra. Iata o lista cu cateva dintre acestea:

 

       1. Sanatatea ficatului

 

Semintele de papaya sunt bogate in nutrienti extrem de benefici pentru ficat. Zdrobiti sau macinati cateva seminte de papaya si amestecati in mancare sau in sucuri timp de 30 de zile. Consumand regulat cantitati mici de seminte de papaya, va asigurati o cura pentru detoxifierea acestuia prevenind astfel posibile afectiuni.

 

  1. Sanatatea rinichilor

 

Potrivit oamenilor de stiinta, semintele de papaya imbunatatesc semnificativ sanatatea rinichilor si previn afectiunile renale

 

  1. Proprietati anti- inflamatoare

 

Semintele de papaya au proprietati anti- inflamatoare naturale care alina durerile cauzate de artrita si reduc umflaturile si roseata.

 

  1. Anti bacterian si anti- viral

 

O cantitate mica de seminte de papaya este suficient de puternica pentru a distruge bacterii rezistente precum E.coli, Stafilococ si Salmonella. Sunt deasemenea un foarte eficient agent anti-viral impotriva bolii Dengue, Tiphoid si multe alte boli.

 

  1. Stopeaza evolutia cancerului

 

Semintele de papaya pot inhiba dezvoltarea celulelor canceroase fiind bogate in isotiocianat si previn leucemia, cancerul de colon, de san si de prostata.

 

  1. Efect vermifug

 

Semintele de papaya contin un alcaloid pe nume Carpaina care este foarte eficient in distrugerea viermilor intestinali si parazitilor amoeba. Prin actiunea lor, acestea stimuleaza metabolizarea proteinelor facand tractul intestinal un mediu neprielnic pentru paraziti.

 

  1. Contraceptiv natural

 

Semintele de papaya actioneaza ca un contraceptiv natural atat pentru femei cat si pentru barbati fara nici un fel de efecte secundare.

 

  1. Digestiv natural

 

Prin continutul de papaina, o enzima benefica procesului de digestie, se asigura o mai buna digestie a proteinelor.

Cum sa consumati semintele de papaya

 

Semintele de papaya se pot consuma crude, zdrobite sau macinate si amestecate in mancare in sucuri, lapte sau miere.

 

Efecte secundare ale consumului de seminte de papaya

 

Gravidele si mamele care alapteaza ar trebui sa evite consumul de fructe sau seminte de papaya.

Proprietatile anti -parazitare foarte puternice fac ca acestea sa nu fie recomandate copiilor.

 

Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthycaregroup.com

Loading...
Share.

Comments are closed.