Un baietel cu autism ii dezvaluie Mosului cel mai mare secret al sau. Acesta il trage deoparte si ii spune 5 cuvinte.

0

In saptamanile si zilele care preceda craciunul, exista o multime de activitati distractive si incitante de facut care pot umple mintea si timpul liber ale unui copil. Acestia pot sa decoreze pomul, pot face casute de turta dulce si dulciuri, felicitari, sa isi intocmeasca lista de dorinte, si pe langa toate acestea, sa il viziteze pe Mos Craciun!

O vizita personala la Mos Craciun si o discutie cu acel batran vesel este o amintire pretuita de care multi ne aducem aminte din copilarie.

Vechea traditie este repetata an de an la atractiile principale de craciun din toata tara. Copii mici asteapta la coada emotionati impreuna cu parintii ca sa poata vorbi cu mosul, din punctul lor de vedere acest lucru este intr-adevar magic.

.

.

 

Pentru un baietel, intalnirea cu mosul a fost mai mult decat magica, si de atunci a devenit una dintre cele mai emotionante scene ale sezonului. Aceasta a avut loc la RivertTown Crossings Mall in Grandville, Michigan, cand Naomi Johnson si-a dus fiul, Landon si cei 4 verisori sa il intalneasca pe Mos Craciun. Cand a venit randul lui Landon sa stea in bratele mosului, acesta a spus ca vrea o consola Wii, o masina cu telecomanda, si un dinozaur de jucarie de craciun. Dupa ce a stat la o poza, acesta a coborat din bratele mosului dar aceasta nu era sfarsitul conversatiei. In timp ce restul familiei astepta dupa poze, Landon a fugit inapoi la mosul, avand o intrebare foarte importanta de adresat. Mainile ii tremurau de din cauza extazului, acesta i-a spus mosului ca avea autism, si l-a intrebat daca era pe lista neagra din cauza asta. Mama lui Landon a scris o postare pe facebook care era astfel: “Mos Craciun sa asezat langa el si a luat mana lui L si a inceput sa o mangaie. L-a intrebat daca il deranja, faptul ca are autism? L a spus ca da, il deranja uneori. Apoi, Mos Craciun i-a spus ca nu ar trebui. Nu ar trebui sa il deranjeze cine este”

Acest raspuns a mers direct in urechile lu Landon “Este ok sa fii tu”, a fost tot ce avea nevoie sa auda. Este ceea ce mama lui ii spunea tot timpul, dar ceea ce avea nevoie sa auda si sa isi aminteasca.

Nu conteaza ce obstacole personale ai in viata, fie ca e Autism sau orice problema de sanatate, orice ar fi, trebuie sa ramanem mereu cu fruntea sus!

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: sun-gazing.com

Loading...
Share.

Comments are closed.