Aproape nimeni nu poate gasi pisica ascunsa din imagine. Vezi daca tu o poti gasi in mai putin de 50 de secunde (video)

0

 

.

Practic, totul in natura fie se amesteca cu peisajul, fie iese in evidenta. Si plantele si animalele si-au dezvoltat propriile caracteristici de camuflaj, pentru a le ajuta sa se protejeze de animalele de prada si pentru a-si asigura supravietuirea viitoare.

Cand vine vorba de a deveni una cu natura, felinele, in special cele cu abilitati superioare se pot camufla in imprejurimi. Se poate spune ca sunt maestrii ai deghizarii. Fie ca este un tigru cu dungi, ghepard patat, leopard patat, pantera neagra sau leu aramiu, blana lor le permite sa dispara in interiorul habitatului lor natural. Aceasta abilitate nu se rezuma doar la pisicile mari, ci si la cele mai mici domestice.

Orice posesor de animale stie ca daca o pisica nu vrea sa fie gasita, atunci asa si este! Pisicile de casa tind sa se amestece in mediul inconjurator chiar si atunci cand nu incearca sa se ascunda, acest lucru fiind ceva natural pentru ele. De fapt, multi posesori de pisici au trecut pe langa pisicute, fara ca macar sa observe ca pisica era chiar in fata lor. Acest lucru se intampla tot timpul, mai ales atunci cand o cautati cel mai mult!

.

.

.

.

Nimic nu dovedeste cu cata usurinta se pot ascunde pisicile decat aceasta poza. Ceea ce puteti vedea la prima privire in aceasta imagine sunt niste lemne, dar e mult mai mult de atat. Undeva ascunsa in imagine sta o pisica adorabila foarte bine ascunsa, si pe care oamenii o gasesc foarte greu. Chiar daca veti gasi in cele din urma pisica, provocarea este sa reusiti sa o gasiti in mai putin de 30 de secunde. Daca nu ati reusit, mai incercati 30 de secunde inainte de a renunta si a apasa pe imagine pentru rezultat.

.

.

.

Distractie placuta si mult noroc!

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: sun-gazing.com

Loading...
Share.

Comments are closed.