Acest pitbull nu are voie sa urce in pat dar stapana lui a montat o camera ascunsa si a filmat asta

Canapele, paturi, scaune si alte piese de mobilier confortabil captusite sunt proiectate pentru a sta sau pentru a ne intinde pe ele. Acesta este motivul pentru care cumparam astfel de elemente si le punem in casele noastre, ca sa le putem folosi! Atunci cand animalele noastre de companie ne vad cum ne cuibarim in pat sau pe canapea, acestea presupun ca si ele pot face la fel. Cu toate acestea, multe persoane nu le dau voie animalelor de companie sa se urce in pat, mai ales cainii. Acestia lasa par peste tot, si adesea ajung sa faca o adevarata harababura, astfel este mai bine sa fie tinuti departe de acestea.

Chiar daca cainii stiu ca nu au voie sa stea pe canapea sau pat, acestea incearca mereu sa se furiseze si sa traga un pui de somn, imediat ce am plecat din casa. Acest lucru este ceea ce a suspectat un stapan al unui pitbull adorabil, care nu avea voie pe canapea. Pentru a afla ce punea cainele la cale cand acesta iesea din apartament, acesta a montat o camera ascunsa si a inregistrat urmatorucl clip.

Filmarea incepe cu proprietarul care porneste camera chiar inainte de a pleca din casa. Aceasta era indreptata spre pat, unde se odihnea pisica siameza a acestuia. In momentul in care femeia a iesit pe usa, cainele a intrat in camera sa verifice locul. Inainte de a-si face miscarea, acesta a stat sa asculte daca cumva stapana lui se intorcea. Dupa ce s-a asigurat ca era totul ok, acesta a sarit in pat, a adulmecat locul si a inceput sa se simta ca acasa! Pitbullul adorabil a inceput sa se foiasca in asternuturi in timp ce isi freca botul de canapea. A inceput sa se rostogoleasca, sa stea pe spate si sa sara voios! Dupac e si-a facut de cap, sa oprit, a privit direct in camera si a sarit in sus incepand sa se distreze din nou! Ceea ce nu stia el, era ca era filmat in acel moment, camera prinzand ce baiat obraznic a fost.

Intre timp, pisica nu a miscat nici macar un centimetru, nu parea sa ii pese prea mult de comportamentul nebunesc al cainelui. Pur si simplu se uita cum mingea de blana prostalaie se rostogolea. Pisica probabil dorea sa se relaxeze dar cainele nu o lasa nici cum.

Spre sfarsitul clipului, Pitbullul a trecut dincolo pentru a-si saluta prietena felina, dar pisica parea ca nu vrea sa aiba de a face cu asta si a intors spatele.

Desi nu stim ce sa intamplat dupa ce stapana a vazut clipul, stim cu siguranta ca acest caine a fost prins in flagrant si nu mai avea cum sa scape!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: sun-gazing.com