Un tip a incercat sa fure telefonul unei femei pe culoarele de la metrou. Ceea ce s-a intamplat in continuare se numeste “karma instantanee”

0

Exista o imensa piata neagra a telefoanelor mobile furate si este clar ca de departe cea mai ravnita tinta a hotiilor sunt telefoanele iPhone. Cele mai multe furturi de telefoane se intampla prin deposedare din fuga luate practic din mana proprietarului.

 

Fenomenul s-a mai redus in ultimii ani dar in trecut isi castigase chiar un renume daca se poate spune asa “Apple picking” (cules de mere)

 

Acest scurt video va arata cum un “culegator de mere” din Rusia este surprins de camerele de supraveghere cum incearca sa fure de la o straina care nu banuia nimic. Credea ca are victima perfecta in tanara domnisoara care era absorbita de telefonul ei in statia de metrou. In modul clasic s-a apropiat de a nonsalant si cand a ajuns in dreptul ei i-a smuls pur si simplu telefonul din mana.

 

In loc sa fuga de la locul faptei asa cum facea deobicei s-a indepartat in plimbare si a dat sansa fetei sa reactioneze. Aceasta s-a decis sa se duca dupa nemernicul care I-a furat iPhone-ul. Mai intai l-a lovit cu geanta in cap si cand s-a intors spre ea l-a lovit cat a putut de tare intre picioare. Dupa mai multe lovituri primite, hotul a ramas intins la podea iar fata si-a recuperat geanta si iPhone-ul. Unii contesta veridicitatea filmarii dar este bine sa credem ca pana la urma adevarul invinge.

 

Este totusi bine sa invatam din aceasta si inainte de toate sa ne ferim de locuri retrase si sa nu ne expunem telefonul mai mult decat este nevoie.

 

Nu uitati sa distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: sun-gazing.com

 

Loading...
Share.

Comments are closed.