Aparent, arata ca o strada normala, dar cand apune soarele, transformarea te lasa cu gura cascata

0

De-a lungul anilor, decoratiunile de Craciun au devenit din ce in ce mai elaborate si mai creative. Ador sa conduc prin imprejurimi in aceasta perioada a anului, pentru a descoperi noi si noi scene care emana spiritul Craciunului.

Nu conteaza ce se intampla in lume, frumusetea si farmecul caselor care se trezesc la viata prin lumini si muzica, ne aduc cu adevarat spiritul sperantei si bucuriei de a fi impreuna.

Multi dintre noi, constienti de necesitatea economisirii energiei, au inlocuit instalatiile luminoase standard cu instalatii de exterior cu LED- uri. Astfel, nu doar economisim energia, ci scadem considerabil riscul unor potentiale incendii din cauza instalatiilor standard supraincalzite.

Filmarea pe care sunteti pe cale sa o urmariti in cele ce urmeaza, surprinde o strada intreaga, care utilizeaza instalatii de iluminat cu LED-uri. De indata ce apune sorele, magia se trezeste la viata. Luminile sunt insirate de-a lungul mai multor case ale acestei strazi, oferind un spectacol luminos, care se sincronizeaza cu o piesa muzicala, care urca la un crescendo impozant. Asigurati-va ca-l urmariti pana la capat…punctul culminant se inalta spre un final magnific!

Distribuiti va rugam familiei si prietenilor.

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: sun-gazing.com

Loading...
Share.

Comments are closed.