ASTEA SUNT ZODIILE CARE NU POT TRAI FARA “DRAGOSTE”! AR STA IN PAT TOATA ZIUA!

0

Înţelege-te sau înţelege-i pe cei din jurul tău, descoperind care dintre zodii e cea mai “obraznică”:Aşadar, preferinţele şi fanteziile sexuale ale fiecăruia dintre noi pornesc şi de la ceea ce defineşte zodia sub egida căreia ne-am născut.

Sexualitatea este un aspect extrem de important pentru o viata implinita, insa unii nativi se pot dovedi adevarate masinarii sexuale sub influenta astrelor.

VARSATOR – este gata oricand sa puna in practica cele mai incendiare pozitii din Kama Sutra. Îndragostit de sex, acest nativ are in „meniu“ o serie de fetisuri indraznete cu care isi surprinde adesea partenerii. Este un semn zodiacal care excelează la capitolul “contradicţie”: pe de o parte, nu este pasionat de partide fierbinţi de sex, pe de altă parte poate da impresia că are un apetit sexual greu de satisfăcut, din cauza faptului este într-o căutare permanentă de senzaţii noi

BERBEC – Le place sa preia controlul, asa ca pozitia lor preferata este doggy style. Au, de asemenea, o afinitate pentru jocurile „periculoase”. Acest semn de foc este unul dintre cele mai pasionale şi impetuoase semne astrale – poate fi numit de multe ori chiar vulgar.

GEMENI – sunt plini de energie si imaginatie si sunt parteneri grozavi pentru sexul oral, scrie elitedaily.com. Datorita personalitatii lor schimbatoare si a firii curioase si spontane, isi vor bucura partenerul de sex cu „miscari” noi de fiecare data.

LEU – Leul iubeste sa fie in centrul atentiei si sa fie cel mai bun, asa ca va face din fiecare partida de sex un spectacol. Este semn de foc, asa ca este foarte pasional si intens in asternuturi.

SCORPION – Scorpionul este cea mai sexuala zodie. Independent si gata oricand sa obtina ce isi doreste, acest nativ iubeste sa faca dragoste. Este cel mai sexy semn al zodiacului european şi emană o carismă pe cât de profundă, pe atât de întunecată.
Sursa: www.kfetele.ro

Photo: http://favim.com/image/467503/

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!