Familie devastata dupa ce si-a gasit decapitati cei trei copii. Capetele acestora vor fi folosite in ritualuri de magie neagra

Trei copii ai unei familii din Nigeria au fost decapitati de catre „vanatorii de capete” care practica ritualuri de magie neagra.

Trei frati din Nigeria au fost prinsi intr-o ambuscada si decapitati, relateaza Daily Mail. Acestia aveau varste cuprinse intre 6 si 10 ani si se intorceau acasa cu galeti de apa  impreuna cu mai multi copii cand au fost atacati de barbati necunoscuti. Brutele au prins-o pe fetita de 10 ani, iar fratele de 8 ani si sora de 6 ani au incercat sa o scape din mainile atacatorilor. In acest timp,ceilalti copii care se aflau cu ei au fugit speriati si i-au alertat pe parinti.

Acestia au ajuns din pacate prea tarziu. Parintii au fost ingroziti cand si-au vazut trupurile celor trei copii decapitate. „Cand am vazut cadavrele fara capete, am crezut ca o sa mor” a declarat mama copiilor. Oribilele crime au avut loc pe 30 octombrie, iar pana acum politia nu a facut nicio arestare in acest caz.

SURSA