TOP 4 ZODII CARORA LE PLACE SA FACA „DRAGOSTE” CU NECUNOSCUTI

0

Aceste semne zodiacale sustin ca este FOARTE TARE si sunt excitate la maximum de fantezia actului intim cu necunoscuti.

LOCUL 4: BERBEC. Nativul Berbec este încântat de a face sex cu o persoană pe care abia a cunoscut-o într-un bar sau în parc, la ceas de seară. În pat, Berbecul este cel care dorește să dețină controlul însă când vine vorba de o persoană necunoscută, acesta se poate lăsa pe mâna ei.

LOCUL 3: GEMENI. Cu toate că vrea să pară foarte fidel propriilor principii (și anume că el nu face sex cu altcineva decât persoana iubită, pe care trebuie să o cunoască bine de tot), nativul Geamăn este fascinat dacă întâlnește persoane dispuse la o aventură de-o noapte, despre care vor ști doar marea și nisipul fierbinte care au fost martori.

LOCUL 2: FECIOARĂ. Noaptea, toate Fecioarele se transformă și nu refuză aventurile sexuale cu necunoscuți. Dacă le întrebi a doua zi ce au făcut în noaptea precedentă, vor spune că au citit o carte până în zori sau că au dormit.

LOCUL 1:
VARSATOR. Deși este foarte fidel într-o relație, Varsatorul se aventurează în mici escapade cu persoane despre care nu va ști nici cum le cheamă a doua zi. Nativul Varsator are o imaginație bogată când vine vorba de sex și poate oferi momente unice oricui, atâta vreme cât pactul sexual este unul semnat de ambele părți.

Sursa: Revista Teo via kfetele.ro

Photo: http://www.deccanchronicle.com/

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!