Trucul simplu care schimba mirosul din casa ta

Doriti ca locuinta dumneavoastra sa miroasa proaspat si uimitor in fiecare zi? Pun pariu ca vreti asta, dar probabil ca va ganditi ca trebuie sa faceti curatenie zilnic si pur si simplu nu aveti timp pentru asa ceva. Ce ar fi daca v-am spune ca exista un truc simplu pe care puteti sa il faceti fara nici un fel de effort suplimentar? Trebuie sa-l incercati ca sa va convingeti, tot ce trebuie sa faceti este sa faceti un simplu amestec si sa il pulverizati pe canapea, covoare si perdele. Veti fi uimiti de rezultate.

Niciodata nu veti mai cheltui un ban pe produse de curatat si odorizante pline de chimicale care polueaza mediul inconjurator si deterioreaza stratul de ozon. Acest odorizant de casa este natural si ecologic, iar cel mai bun lucru este ca va neutraliza complet mirosul neplacut. Aveti nevoie doar de 3 ingrediente care probabil le aveti deja in bucatarie.

Incercati si vedeti cat de eficient este, trebuie doar sa urmati aceste instructiuni simple:

Veti avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

¼ ceana de detergent

4 linguri de bicarbonat de sodiu

2 cani de apa

Oala pentru incalzit

Indicatii:

Este foarte simplu – trebuie doar sa pui detergentul intr-o oala. Apoi adauga cele 4 linguri de bicarbonat de sodiu. Dupa aceea, adauga 2 cesti de apa clocotita si amesteca bine tot. Lasa-l timp de 30 de minute pana cand se dizolva. Acum, ia o sticla cu pulverizator goala si toarna amestecul in ea.

Mod de utilizare

Iata ce trebuie sa faci – foloseste acest amestec sa pulverizezi pe obiecte cum ar fi paturi, canapele, perdele, covoare sau orice de acest gen. Vei fi uimit de rezultate. Si ai grija, daca observi ca bicarbonatul nu e amestecat bine, adauga o picatura de alcool in sticla si amesteca din nou pentru a se dizolva. Vei fi uimit de rezultate.

Speram ca ati gasit util acest articol si nu uitati sa-l impartasiti cu prietenii si familia!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthycaregroup.com