Afla motivul pentru care este grozav sa iti pui lamaie in cafea

In cazul in care ai experimentat o durere puternica de cap pana acum, atunci stii ca o durere de cap este mai mult decat o durere cerebrala. Durerile de cap pot fi extrem de agonizante din cauza chinului grav si continuu, si fiind afectat de sunet, lumina, miros si atingere. O durere de cap poate dura intre 4 si 70 de ore, regasindu-se printre primele 20 cele mai rele boli din lume. Un mare numar de persoane cumpara medicamente pentru a scapa de durerile de cap. Oricum ar fi, puteti diminua fara a pierde prea mult timp utilizand remedii caracteristice facute in casa, inclusiv adaugand o lamaie in cafeaua de dimineata.

Cum functioneaza Espresso-ul si sucul de lamaie

Espresso

Espresso contine cofeina, care a fost dovedita ca are proprietati vascoconstrictoare. Acest lucru implica faptul ca espresso poate alina durerea de cap, printr-o procedura numita vasodilatatie. Asa cum este indicat de traditionalisti chinezi, impactul includerii lamaii sau sucului de lamaie in espresso diminueaza durerile de cap. Nutritionistii chinezi impart hrana in cinci clase caracteristice, incluzand cald, fierbinte, racoroasa, rece si impartiala. Aceste substante au cinci gusturi care incorporeaza urmatoarele: intens, acru, sarat, ascutit si dulce.

Boabele de espresso au un caracter rece si un gust intens ceea ce inseamna ca isi indeplinesc natura calda dupa ce au fost fierte la foc mic. Lamaile, din nou, au o natura rece si un gust ascutit. Espresso-ul este utilizat pentru a atenua vitalitatea(Qi) ficatului care este stagnat in organism. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care apare durerea de cap. Un sentiment de esentialitate este experimentat dupa ce vitalitatea blocata in ficat este eliminat. Espressoul faciliteaza expansiunea fluxului biliar prin curatarea vezicii biliare. Aceasta este o procedura critica in eliminarea Qi si de anticipare sau oprire a caliculelor biliare. Procedura minimeaza pericolele de a intalni un blocaj. Gustul intens al espressoului ajuta la detoxifierea si avansarea fluxului biliar in mod eficient, datorita proprietatilor sale diuretice( capacitatea de a spala otravurile din cadrul renal si al ficatului)

In spatele gustului astringent al espressoului este o fundatie dulce. Gustul dulce cauzeaza un impact tonic asupra procedurii de absorbtie. Aceste efecte sunt experimentate ulterior dupa consumarea de la 1 la 3 cafele pe zi.

Lamaia

Gustul acru al lamai ajunge la vezica biliara so focat pentru a scadea nivelul Qi-ului. Ulterior, atunci cand espresso-ul si lamaia sunt combinate, au caracteristicile solutionarii durerii de cap prin vegherea asupra ficatului, in special daca te confrunti cu o lipsa de armonie la ficat, care este si principalul factor care influenteaza sentimentele.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016
Sursa: healthycaregroup.com