Una dintre conditiile cele mai neplacute pe care oamenii le experimenteaza adesea sunt infectii ale tractului urinar. Ele apar ca urmare a unor bacterii care intra in tractul urinar prin uretra si incep sa se inmulteasca in vezica urinara. Cu toate ca sistemul urinar este proiectat pentru a tine la distanta astfel de invadatori microscopici, aceste sisteme de aparare esueaza uneori. Cand acest lucru se intampla, bacteriile incep sa creasca intr-o infectie in plina floare la nivelul tractului urinar. Ca urmare, procesul de urinare este mai dificil. Unele antibiotice naturale pot ajuta in mod eficient impotriva inflamatiei vezicii urinare, prin urmare, reduc durerea simtita in timpul infectiei. Una dintre cele mai naturale antibiotice utilizate este formata din numai patru ingrediente:

-250g radacina de patrunjel

-250g coaja de lamaie

250g de miere

-2dl ulei de masline

Mod de preparare:

Taiati radacina de patrunjel in bucati mici si puneti intr-un blender impreuna cu coaja de lamaie, miere si uleiul de masline. Amestecati ingredientele pana cand veti obtine un amestec dizolvat si pastrati-l in frigider. Consumati o lingura pe zi, in fiecare dimineata.

INAINTE DE A-L CONSUMA, IATA CE TREBUIE SA STII:

Mierea ar trebui sa fie organica de la un apicultor de incredere si lamaia sa fie, de preferat, cultivata in casa, fara pesticide. In cazul in care ati cumparat-o intr-un supermarket, puneti-o in apa cu bicarbonat de sodiu pentru a scapa de potentialele toxine si pesticide. Spalati si radacina de patrunjel bine inainte de a o folosi!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthylifeidea.com