Se spune despre acest remediu ca te poate scapa de ochelari pentru totdeauna

0

Patrunjelul este o planta medicinala de pe urma careia multa lume are avantaje. Beneficiile consumului de patrunjel sunt foarte favorabile intregului organism si mai ales ochilor.

Patrunjelul are caracteristici antispastice, antiseptice si de stimulare. Acesta este recomandat in regimul alimentar al femeilor gravide, precum si al persoanelor care sufera de diabet, deoarece ajuta la normalizarea concentratiei de zahar din sange. Multi oameni includ aceasta planta pe lista celor mai utile plante medicinal pentru femei, patrunjelul fiind utilizat in cazul dereglarilor de ciclu. Se foloseste atat pentru reglarea ciclului cat si pentru combaterea durerilor menstruale.

Aceasta potiune va va face sa scapati de ochelari dupa numai o luna.

Patrunjelul este foarte util pentru ochi – Iata o reteta care ajuta la normalizarea vederii si duce la pierderea a pana la doua dioptrii intr-o singura luna.

Luati patrunjelul si tocati-l marunt. Amestecati-l intr-un vas cu iaurt. Consumul amestecului este necesar pe tot parcursul zilei. Tratamentul se continua timp de o luna. Apoi veti simti schimbarea, vederea fiind imbunatatita. Dar efectele pozitive nu se vor opri aici.

Dupa 30 de zile, la acest amestec se pot adauga frunze proaspete de urzica (optional) continuandu-se consumul pentru inca o luna.

Dupa doua luni va veti simti minunat si chiar va veti putea lua adio de la ochelari.

Nu uitati sa distribuiti acest articol, familiei si prietenilor, fiind posibil ca acest lucru sa-i intereseze.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthylifeidea.com

Loading...
Share.

Comments are closed.