3 cele mai bune zodii femei cu care sa te insori. A treia le ingenuncheaza pe primele doua.

Stiati ca semnele zodiacale pot spune o multime de lucruri despre personalitatea fiecareia dintre femei? Nu-i asa ca-i vrea sa stii mai multe despre femeia cu care urmeaza sa te insori?

Regina Rac: Daca te insori cu o femeie rac, ea te va iubi neconditionat si va merge cu tine sau pentru tine pana la capatul lumii. Trebuie neaparat sa stii ca emotiile ei sunt intotdeauna foarte intense. Cand te insori cu acest tip de femeie vei intelege cu adevarat ce inseamna sa ai femeia potrivita langa tine. Ea va face orice pentru alesul inimii ei ca sa fie cel mai fericit barbat din lume. Regina rac este predispusa la a dramatiza tot ce se intampla, astfel ca avand-o alaturi te poti asigura ca ai teatrul la tine acasa. Oricum, acest pret pe care trebuie sa-l platesti este infim pe langa sansa de a trai in realitate ca in povestile celor “1001 nopti”. Vei fi inconjurat de cele mai delicioase mancaruri si de confortul caminului. Orice barbat si-ar dori sa ajunga in bratele unei astfel de femei dupa o zi grea de lucru. Este deasemenea foarte important sa stii ca, copii pentru ea sunt un lucru sfant si ea va pune intotdeauna nevoile lor inaintea propriilor nevoi. Asta inseamna ca este responsabilitatea ta sa-i mai dai o pauza din cand in cand si sa pretuiesti ceea ce iti ofera. Tot ceea ce ea asteapta in schimb este sa o strangi in brate si sa fii sincer cu ea.

Imparateasa Berbec: Expertii spun ca toata lumea cade in genunchi in fata imparatesei berbec. Acest tip de femeie este puternica precum pamantul negru. Ea va face eforturi supraomenesti sa realizeze ceea ce si-a propus si nu vei vedea nici o picatura de sudoare pe fruntea ei. Deci, daca te decizi ca poti sa faci fata unei astfel de femei puternice trebuie sa fii convins ca esti cel mai bun. Trebuie sa mentii flacara aprinsa si sa o sprijini in ceea ce vrea sa faca. Vei deveni din ce in ce mai bun pana cand la un moment dat vei realiza ca ai devenit o persoana puternica si respectata de toti cei din jur. Sa nu uiti niciodata ca datorita ei ai devenit “cineva”, o persoana care merita atentia, stabila, puternica si responsabila. Femeia berbec nu traieste in imaginatie ci sta ferma cu picioarele pe pamant si stie exact ce asteptari are de la fiecare. Deci, daca, cumva ai atras o astfel de femeie in viata ta si te intrebi cum de ai reusit, inseamna ca ea te vede mai bun decat te vezi tu. Ea deja stie ce tip de om esti si va face tot ce-i sta in putinta sa scoata tot ce este mai bun din tine. In calitate de mama este foarte stricta dar totodata si foarte corecta. Ea va creste copii invingatori si conducatori. Tot ce trebuie din partea ta este sa arati caracter si perseverenta si ea iti va arata ce ai de facut prin exemple.

Conducatorul – leu: Daca te insori cu o leoaica, trebuie sa stii ca este puternica. Este o adevarata femeie si o luptatoare in acelasi timp. Este o femeie incredibil de puternica si de abila dar are nevoie de cineva care sa o completeze. Are nevoie de cineva care sa fie la fel de puternic ca si ea. Nu are nevoie de un om obisnuit, are nevoie de un super-om. O vei iubi cu siguranta dar ea nu va face niciodata, nimic special ca sa te faca sa o adori si te vei intreba mereu cum de reuseste. Atunci cand face ceva pentru tine o face cu toata forta si cu toata fiinta ei. Nu vei intalni o alta femeie care sa te iubeasca asa de mult ca ea. Cand este suparata, se supara in cel mai frumos mod posibil daca se poate spune asa. Cand iti cere ceva, fiecare dorinta a ei este un ordin pentru tine. Cu ea inveti ce inseamna adevarata dragoste pana la renuntarea de stine. Atunci cand vine vorba de copii, ea se va lupta ca o leoaica. Va fi intotdeauna prezenta si pregatita pentru orice. Va fi vai si amar de cei care vor incerca sa le faca ceva rau sau vor spune ceva urat de ei.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthylifeidea.com