Zodia Capricornului si casatoria

Atunci cand capricornii aleg persoana care sa ii insoteasca tot restul vietii lor, ei muncesc din greu pentru a face lucrurile sa mearga. Relatia inseamna enorm pentru ei si isi doresc pe cineva care sa ii insoteasca la bine si la greu. Ei privesc casnicia cu mandrie si o considera o realizare la fel de mareata precum una profesioanala.

Cand vine vorba de zodia Capricorn, fie vorba de femeie sau de barbat, are un devotement excesiv fata de familie. Ei sunt pregatiti sa ofere tot ce are nevoie familia lor, si, de asemenea, isi doresc un partener dedicate si constiincios.

De exemplu, un Capricorn, care este mama, va lucra mai mult pentru a aduce bani familiei. In cazul in care exista o ordine si o forma de organizare, atunci familia are mult de castigat. Dar, aceste lucruri pot avea un impact permanent asupra copiilor si asupra casniciei, in cazul in care scopul principal este imbunatatirea de standarde, neglijand uneori nevoile emotionale. Capricornii ar trebui sa stie ca rabdarea, energia si afectiunea sunt mai importante decat banii.

Adeseori femeia capricorn este nemultumita de casnicia si de familia ei. De obicei are rolul de conducator intr-o relatie, un rol care i se potriveste perfect dar lipsa pasiunii si a empatiei, atat de necesare intr-o relatie, isi spune cuvantul. Cu alte cuvinte , ea isi da deoparte partenerul din punct de vedere emotional. Are multe pretentii si se asteapta sa-i fie indeplinite dar fara sa spuna care sunt acestea. Partenerul ei rareori va fi in stare sa inteleaga care sunt nevoile ei si din cauza egoismului si mandriei, ea va alege sa nu comunice. Femeia capricorn va invata sa traiasca izolat ducandu-si singura la indeplinire toate indatoririle. Acest fel de a fi, o arunca pe femeia capricorn in bratele unor amorezi pasionali care stiu cum sa se poarte cu femeile impovarate emotional si care sunt dispuse sa ofere in schimb o bucatica din viata lor. De cele mai multe ori asta se lasa cu regrete si doar rareori se lasa cu amintiri dulci. Din cauza pretentiilor ei in casnicie legate de siguranta, stabilitate si o viata prestabilita, ea nu este deranjata de lipsa comunicarii cu partenerul. Ea invata sa traiasca fara asta. Capricornul si casatoria Capricornii sunt excelenti parinti. Ei au mereu tendinta sa faca mai mult decat trebuie si sa-si judece copii conform cu propriile lor abilitati si standarde care sunt foarte inalte. Copii se dezvolta incurajati dar exista riscul unor comentarii nepotrivite la adresa lor din partea parintelui capricorn. Ar fi mai bine ca parintele capricorn sa-si incurajeze si mai mult copii si sa le scoata in evidenta indemanarea pe care acestia o au.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: astrawoman.com

Photo: http://yuhon.deviantart.com/