Un barbat de 82 de ani lasa juriul de la “America are Talent” fara cuvinte… Vezi video

0

Unele dintre cele mai spectaculoase si amuzante emisiuni tv sunt reality showurile. Multi oameni incearca sa fie amuzanti, insa unii devin infricosatori. Este minunat cand cineva incearca sa combine aceste doua componente.

Americanii Au Talent a avut multi oameni talentati de-a lungul showului, precum o senzatie de opera in varsta de numai 12 ani, iar acesti incredibili artisiti din Las Vegas care au lasat juriul uimit. Oameni de toate varstele merg la auditia acestui spectacol. In timpul unei inregistrari recente ale acestui show, a participat si un batranel adorabil.

John Hetlinger in varsta de 82 ani, a lucrat la Hubble Space Telescope inainte de pensionare, si ii place karaoke in timpul liber. El este absolut de fermecator si dulce, in timp ce poarta o discutie cu juriul. Pare a fi genul de om pe care ti-ai dori sa il ai ca si tata sau bunic. Dupa ce a rapit inimile juriului cu povestea lui de viata, cantand lucrurile s-au schimbat. John a ales piesa “Bodies”, o piesa heavy metal. Juratii au ramas in stare de soc cand l-au auzit cantand. Multimea, la inceput, era confuza dar si socata. Odata ce isi intra in ritm, multimea il aplauda si incepe sa danseze. In timp ce jumatate dintre jurati par total pierduti, Mr. Picky Simon Cowell savureaza din plin momentul.

Nu este acesta cel mai amuzant lucru pe care l-ati vazut? Biata Heidi Klum, este atat de socata!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: littlethings.com

Loading...
Share.

Comments are closed.