Incredibila reactia bebelusului cand isi vede parintii clar pentru prima oara – Un video care nu trebuie ratat!

0

Ochelarii ar putea fi o bataie de cap pentru majoritatea adultilor, dar pentru copii, ochelarii sunt un miracol. Iti poti imagina sentimentul de a nu vedea, care din cauza ca esti atat de mic este inexplicabil? Din fericire, multi copii din intreaga lume sunt suficient de norocosi pentru a putea obtine ochelari de la o varsta foarte frageda. Astfel, vederea lor poate fi corectata. Unii copii pot trece peste aceste defectiuni daca primesc ingrijirea de care au nevoie. Doar uita-te la acest copil adorabil cu albinism, cand isi primeste prima lui pereche de ochelari.

Parintii lui Piper au decis sa filmeze primul moment in care copilul lor vede clar. Initial el se opune ochelarilor, dar odata ce isi da seama de efectul acestora, reactia lui este instantanee: se aude mama lui cand spune “Poti sa ma vezi?” reactia copilasului este uimitoare te va emotiona pana la lacrimi.  

Trebuie sa vezi neaparat reactia lui Piper! Ai vreun membru al familiei care avea nevoie de ochelari la o varsta atat de frageda?

https://www.facebook.com/hypedojodotcom/videos/1583008248657580/

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: littlethings.com

Loading...
Share.

Comments are closed.