Un exercitiu usor, care dureaza doar 2-4 minute pe zi, timp de o luna, te scapa de burta si de grasimea de pe spate

0

Este un lucru rar sa gasesti un exercitiu care sa fie capabil, in timp, de a crea o transformare considerabila a corpului in doar 4 minute. Esti sceptic? Am fost, pana cand am vazut acest articol aparut in “Women Daily Magazine”. Am fost intrigat de ceea ce numeau ei “28 zile de Plak Challenge”, care promitea rezultate printr-un exercitiu usor. Imi placea conceptul de schimbare in timp, pentru ca lucrurile care vin rapid nu tin. Sunt in ziua 23 de Plank Challenge, si sunt foarte fericita de schimbari. Incep sa vad schimbari atat la abdomen cat si la brate, ceea ce ma incurajeaza mult. Trebuie sa incepeti cu 20-45 de secunde pentru inceput, astfel incat sa ajungeti sa rezistati 3-4 minute in pozitia scandurei, progresiv. Videoclipul de mai jos este un tutorial excelent, care va arata forma corecta, aceasta fiind esentiala pentru atingerea rezultatelor dorite.

Cu toate ca intregul proces dureaza patru saptamani, trebuie sa fie adaugat la antrenamentul nostru saptamanal. Astfel construiesti rezistenta si continui sa iti mentii transformarea. Antrenamentul consta in:

Primele doua zile sunt necesare numai 20 de secunde. A treia si a patra zi 30 de secunde. In a cincea zi, este nevoie de 40 de secunde. In ziua a 6a se face pauza. In a 7a zi si in a 8a aveti nevoie de 45 secunde. Zilele 9-11 necesita 60 de secunde. A douasprazecea zi 90 de secunde. Ziua 13 este zi de odihna. Ziua 14 respectiv 15 o sa aveti 90 de secunde. Zilele 16-17, 120 de secunde. Ziua 18 aveti 150 de secunde, iar ziua urmatoare este pauza. Zilele 20 si 21 aveti 150 de secunde. Zilele 22, 23 o sa aveti 180 de secunde. Ziua 24, 210 secunde. Odihniti-va in ziua a 25a. in ziua 26 aveti 210 secunde. In ziua 27 trebuie sa va mentineti timp de 240 secunde iar in ultima zi, ziua 28 trebuie sa mentineti pozitia scandurei cat de mult posibil.

Este posibil sa va intrebati cum este posibil ca ceva atat de simplu sa dea rezultate. Vizionand  tutorialul o sa aflati ca in cazul in care stapaniti pozitia corecta o sa puneti presiune pe muschii abdominali, astfel incat o sa aveti un abdomen tonifiat. Cu cat abdomenul este mai puternic, postura o sa se imbunatateasca astfel incat o sa aveti echilibru si stabilitate. Acest exercitiu este bun si pentru umeri si omoplati. Vizionati videoclipul pentru a intelege modul de lucru al acestui exercitiu.

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: sun-gazing.com

Loading...
Share.

Comments are closed.