Acest barbat nu a avut casa timp de 7 ani. Schimbarea lui este incredibila!

0

Lipsit de un camin in ultimii 7 ani, barbatul pe nume Marine Donald Gould, in varsta de 51 ani, a avut parte de o schimbare radicala in viata lui, dupa ce s-a filmat un video cu el si cu ce facea in fiecare zi: canta la pian pentru trecatori. Videoclipul a devenit viral de indata, luand cu asalt internetul.

El oferea fara sa astepte nimic in schimb, pana in ziua in care karma a decis sa il rasplateasca. Ca rezultat direct al ascensiunii sale bruste la statutul de vedeta pe internet, un grup de oameni a decis sa il ajute sa isi imbunatateasca aspectul si in cele din urma viata.

In primul rand, l-au dus pe la magazine pentru a ii obtine imbracaminte noi. Mai apoi, il duc la frizerie pentru a fi barbierit si pentru a obtine o tunsoare noua, prima din ultimele optisprezece luni. Insa asta nu este tot, el a primit ceva ce urma sa aiba mai mult timp decat o camasa noua sau o tunsoare. Utilizand talentul lui muzica, i-au obtinut un loc de munca la un restaurant local, cu un contract pe viata, care merge mult dincolo de aspect. El este acum capabil sa isi ia viata in propriile maini si sa o ia de la capat.

Prima lui dorinta este de a ajunge la baiatul sau in strainatate, care a fost luat dupa ce viata lui s-a ruinat in urma decesului prematur al sotiei. El spera ca popularitatea lui il va ajuta pe fiul lui sa il gaseasca si la fel sper si eu!

.

.

.

.

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: sun-gazing.com

Loading...
Share.

Comments are closed.