O femeie incearca sa isi pacaleasca sotul cu o scrisoare, pentru a vedea daca acesta o inseala. Urmarea… in articol

0

Multi oameni simt nesiguranta in relatiile lor. Poate veni o zi in care sa va  puneti  intrebari de ce intarzie  el ,  sau daca ea a iesit intr-adevar cu prietenele.Fie ca sunteti suspiciosi sau ingrijorati, o modalitate de a  scapa de acesta anxietate este pur si simplu discutand despre ea.

In timp ce acesta este modul cel mai matur si cel mai simplu de  a rezolva problema,  exista intotdeauna si  o solutie  mai inventiva. In aceasta poveste imaginara, sotia,  ingrijorata ca sotul ei nu este la fel de devotat relatiei ca si ea,  decide sa il testeze. Rezultatul obtinut  cu siguranta nu este cel asteptat.

Intr-una din zile o tanara a vrut sa stie cum ar reactiona sotiorul  ei daca ea  ar pleca fara sa-i spuna acestuia unde se duce.Asa ca a decis sa-i scrie acestuia o scrisoare, spunand ca s-a saturat de el si nu mai vrea sa traiasca impreuna.Dupa ce a scris scrisoarea, a pus-o pe masa in dormitor, iar ea s-a ascuns sub pat.

Cand  barbatelul ei s-a intors acasa, a vazut scrisoarea si a citit-o. Apoi  si-a scris propriul mesaj  si a inceput sa cante si sa danseze in timp ce isi schimba hainele. Si-a luat telefonul , a sunat pe cineva, apoi a spus: “Hei iubito, acum ma schimb si pe urma ne intalnim.In ceea ce o priveste pe proasta cealalta, insfarsit si-a dat seama ca imi bat joc de ea  si m-a parasit. Ne vedem curand, draga!” si cu asta a plecat.

Cu ochii in lacrimi, tanara  s-a ridicat de sub pat si a decis sa citeasca ce a scris barbatelul ei pe scrisoare. Cand a ridicat-o si s-a uitat a vazut urmatoarele:” Idioato, ti se vedeau picioarele. Ies sa cumpar paine”

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: sfglobe.com

Photo: http://doctorjenn.com/wordpress/

Loading...
Share.

Comments are closed.