“Nu esti suficient de frumoasa” – o poveste trista

0

“Nu esti suficient de frumoasa” e o poveste trista despre o fata care a fost ranita in sentimente cand i-a spus unui baiat ca il iubeste.

O fata, care era foarte indragostita de un baiat, intr-o zi, isi facuse curaj sa ii spuna ce simtea, cat de mult il iubea. Din pacate, el o refuza, fara sa ii dea un motiv. Fata insista sa afle motivul pentru care baiatul nu vroia sa fie cu ea insa el o tot amana.

Intr-o zi, fata s-a enervat si ia spus baiatului pe un ton impunator sa ii marturiseasca de ce el nu o place in felul acela si de ce ei doi nu pot fi impreuna. Raspunsul baiatului a fost unul sfasietor. El i-a spus ca ea nu este destul de frumoasa si ca nu are rost sa se intalneasca cu cineva pe cine el nu poate vedea suficient de frumos. Inima fetei a fost sfasiata.

In momentul urmator ii suna telefonul. Era mama ei, care o chema acasa pentru ca urma sa vina si ea de la lucru. Fata fusese de acord si porni in drum spre casa. Din nefericire, fata ajunsese cu ceva timp inaintea mamei ei, urca sus in baie si se uita in oglinda si isi repeta ca nu este destul de frumoasa.

Doua ore mai tarziu, ajunsese si mama ei acasa, auzi apa de la baie pornita. Ajunsa sus, vede holul inundat, asa ca incepe sa bata la usa. Cand deschide usa ramane socata. Cada din fata ei era plina de apa amestecata cu sange. La o privire mai atenta o vede pe fiica ei care era plina de taieturi pe intreg corpul. Cand a vrut sa fuga spre telefon ca sa cheme ajutoare, un lucru ciudat i-a atras atentia. Pe oglinda din baie era un biletel lasat: “ Sunt destul de frumoasa acum?”

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016
Sursa: scaryforkids.com

Photo: themodernman.com

Loading...
Share.

Comments are closed.