Aceste 9 lucruri sa nu le spui niciodata unei femei puternice!

0

Oriunde ai merge, ai sa le intalnesti. Femeile puternice se afla in orice oras de pe planeta si creaza grupuri diferite. Poate fi oricine si orice doreste ea, deci ai face bine sa nu ii spui ca nu este asa. Femeile puternice sunt coloana vertebrala a lumii. Ele aduc urmatoarele generatii iar aceasta responsabilitate imensa se afla pe umerii lor puternici.

Femeile puternice sunt capabile de orice, responsabile, au o viziune ampla si sunt integre. Ai de a face cu o “super femeie” cu care vin responsabilitati pe masura. Ea are o lista pe care scrie tot ceea ce trebuie sa faca si este capabila de orice ca sa isi duca planurile la bun sfarsit.

Mai jos ai o lista de 9 lucruri pe care nu trebuie sa i le spui vreodata unei femei!

  1. “opreste-te”

Nu poti opri o femeie puternica, de ce sa mai incerci? Daca tocmai face ceva, ar trebui sa o lasi sa termine. Chiar daca isi potoleste sentimentele sau lucreaza peste program la un proiect, are energie si o va folosi. Daca ii este greu la locul de munca, o poti intreba daca doreste sa o ajuti sau sa o lasi in pace.

Incearca sa ii spui ca in momentele grele vrei sa ii fi alaturi, ca vrei sa iti spui parerea si asta o va face sa fie curioasa la ce te duce pe tine gandul. Se va opri si te va lasa si pe tine.

  1. “la ce te-ai gandit?”

Chiar daca tu ai impresia ca ea ar fi trebuit sa faca lucrurile diferit, acesta nu este clar modul in care sa iti exprimi punctul de vedere. Reiese ca si cum ai acuzao si o femeie puternica de obicei ia o pozitie defensiva ca raspuns. Avea o gramada de ganduri, iar acum tu trebuie sa le asculti pe toate.

  1. “esti nebuna!”

Ar putea fi o persoana emotionala iar tie este posibil sa nu iti placa, dar nu este nebuna. Femeile puternice vorbesc si actioneaza cu putere. Interpetandu-i actionile ca pe unele nebunesti ar fi o eroare in judecata din partea ta.

  1. “nu poti”

Acest lucru ar putea sa o motiveze daca ai nevoie sa faca ceva, pentru ca o femeie puternica o sa lupte sa duca la bun sfarsit ceva ce i s-a spus ca nu poate. Doar pentru ca tu crezi ca nu poate, nu inseamna ca este asa. Este pregatite sa iti arate o atitudine de “pot sa o fac”.

  1. “de ce nu poti fi mai mult decat…..?”

Deoarece este o femeie puternica si unica ca nimeni altcineva. Evita sa o compari cu oricine altcineva. Femeile puternice se mentin la propriile standarde. Nu este precum vechiul tau sef, fosta ta prietena, iubita, sora, matusa sau amica.

O femeie puternica se poate schimba, dar o va face pentru sine, nu pentru tine. Niciodata sa nu ii spui sa fie cineva cine nu este.

  1. “indreapta-ti prioritatile”

Prioritatii-le ei sunt in mintea ei mereu. O femeie puternica pune lucrurile importante in prim plan. Doar pentru ca tu nu esti o prioritate nu inseamna ca nu este focusata pe ce este cu adevarat important.

  1. “ nu ai nevoie de aia”

De parca tu nu ai cumparat niciodata ceva de ce nu aveai nevoie. O femeie puternica are dreptul sa aiba ceva doar pentru ca asa vrea ea. Stie cu siguranta daca bugetul ii permite sau nu. Las-o sa se bucure si bucura-te si tu de fericirea ei. Mai bine, ia aminte de preferintele ei si fa-i pe plac cu urmatoarea ocazie.

  1. “calmeaza-te”

Este ca si cum ai enerva un urs nervos sau turnand benzina pe foc  si sa mai fie si o grenada acolo. Daca aveai impresia ca nu era suparata inainte, nu ai vazut inca nimic. Urmeaza sa iti arate emotiile ei puternice. Trebuie sa te ocupi de acest lucru diferit. Ai putea incerca “Pari foarte pasionata de asta” sau “Ce consideri tu ca ar trebui sa facem in legatura cu asta?” Canalizandu-i energia in cautarea unei solutii este ok, atata timp cat poate sa se exprime in totalitate.

9. “pui prea multe intrebari”

Femeile puternice intreaba deoarece ele au nevoie sa stie!

Acum ca sti ce nu trebuie sa ii spui unei femei puternice, ai putea sa ii spui in schimb “ Iubesc femeia puternica care esti! Te sustin si vreau sa te ajut sa iti atingi scopurile”. Acest lucru ar putea sa o lase fara cuvinte.

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: powerofpositivity.com

Photo: lifehack.org

Loading...
Share.

Comments are closed.