O femeie puternica nu implora! Ea pleaca de cum se simte nedorita

0

Imi place sa cred ca fiecare femeie hetero a experimentat urmatorul scenariu cu un barbat: iti place un tip. Pare ca si el sa te placa. Petreceti timp impreuna, simtiti scanteile din jurul vostru si esti aproape sigura ca te vei marita cu el. Brusc el te paraseste, fuge de tine, iar tu ramai cu speranta ca probabil era gay, astfel incat sa nu trebuiasca sa te confrunti cu faptul ca el pursisimplu nu te-a placut.

Bine, este un scenariu putin exagerat, dar sunt momente  in viata cand te simti coplesita de sentimente si el chiar atunci nu te mai suna. In aceste momente este normal sa te simti nervoasa, sa simti nevoia sa ii arunci telefonul ca sa isi aminteasca ce momente minunate ati petrecut impreuna si ce urmeaza el sa piarda. Nu incerca sa lupti pentru aceasta iubire prin mesaje lungi si emotionante, nu o sa ajute la nimic, eventual vei parea putin nebuna.

Ce ar fi ca tu sa fi prima care dispare?

Pentru o femeie poate fi incredibil de descurajator cand constata ca a facut eforturi pentru a fi placuta de barbati care nu meritau acest lucru.  Acest timp ar fi fost mai cu folos petrecut daca mancai o farfurie de paste gustoase.

Intr-adevar, toate semnele erau prezente, iar ele imi spuneau sa fug, dar eu am ramas pana in momentul in care mi s-a spus sa plec. Nu trebuie sa mai facem aceste greseli. Sa ne oprim din a tine de barbatii care deja sunt la jumatatea drumului. Viata este prea scurta si optiunile sunt prea multe ca sa ne lasam tinute pe loc de catre un singur barbat.  Femeile puternice nu implora. Ele pleaca din momentul in care simt ca nu sunt dorite. Daca nu sti cand se intampla acest lucru mai exact:

  1. El nu face eforturi sa petreceti timp fata-in-fata

In cazul in care un tip vrea sa te vada, el face eforturi in acest sens. Cand el incepe sa inventeze scuze tot mereu, este timpul sa cautati o alta optiune.

       2. Se poarta ca si cum nu ar fi interesat

Lucrul frumos despre barbati este ca sunt foarte usor de citit. Inceteaza sa mai citesti atat de mult din lucrurile marunte, si accepta lucrurile asa cum sunt ele. Si, desigur, sunt acele cateva momente rare in istorie unde o fata pleaca iar barbatul o urmareste. Dar de cele mai multe ori aceste scenarii apar n filmele cu Nicolas Sparks. In viata reala, ai nevoie de un tip care nu trebuie sa te piarda ca sa te poata pretui!

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: yourtango.com

Photo: Mamiverse

Loading...
Share.

Comments are closed.