5 semne clare ca este pe cale sa te paraseasca

0

De unde sti daca un tip este pe cale sa se desparta de tine? Noi iti vom prezenta 5 semne la care ar trebui sa fi atenta!

Este dureros sa treci printr-o despartire. Dupa momentul “trebuie sa vorbim” intreaga ta viata se poate prabusi. Dar, se pare ca poti observa aceste lucruri din timp, daca esti atenta la cateva semne, astfel ca nu te va lua prin surprindere.

Iata cateva semne:

 

  1. Se distanteaza emotional

Daca el se distanteaza emotional, este posibil sa fie un semn de distantare totala de tine. Cu toate acestea, este important sa se tina cont de faptul ca oamenii pot pastra distanta pentru o multime de motive. Poate fi stresul la locul de munca, probleme de alta natura din viata lui, sau nemultumiri pe alte planuri.  Nu toate actiunile lui sunt neaparat legate de tine. Exista o multime de lucruri care il pot impinge pe un om sa se introverteasca.

 

        2. Se cearta mai des cu tine

Atunci cand el se cearta mai des cu tine, nu inseamna neaparat ca este un semn ca urmeaza sa va despartiti din cauza tensiunilor din relatie. De fapt, este vorba despre faptul ca el isi pierde compasiunea pentru tine si nu mai simte acea conexiune speciala pe care o simtea candva.  Cand uitam ca partenerul nostru este o fiinta umana bine conturata, cu temeri, sperante, vise etc., incepem sa ii etichetam. Aici este momentul cand etichetele de genul “irational”, “prost”, “enervant” intra in joc. Iar atunci cand incepeti sa vedeti acest lucru in partenerul dumneavoastra, se pierde conexiunea si intervine presiunea. In urma acestor actiuni rezulta despartirea. Certurile nu sunt cauza despartirii, este ceva mult mai profund de atat.

 

        3. Mai putine momente de intimitate

Atunci cand momentele intime (atat emotionale cat si fizice) incep sa devina tot mai putine, ar putea fi un semn al despartiri iminente. Acest lucru se intampla pursisimplu pentru ca legatura dintre voi doi sufera. Nimic nu mai este cum era in trecut.

Atunci cand conexiunea dintre voi doi se  raceste si niciunul nu mai simte nevoia sa impartaseasca sentimente, este momentul in care despartirea va veni cu siguranta.

 

         4. El este mai greu de citit decat de obicei

Desigur, uneori oamenii pot fi greu de citit. In general barbatii isi tin sentimentele ascunse. Cu toate acestea, daca ati observat ca el este mai greu de patruns decat in general, ar putea fi un semn ca nu se mai simte confortabil. E ceva ce el nu doreste ca dumneavoastra sa stiti. Nu este neaparat un secret. Poate fi legat de o zi dificila la colul de munca sau, chiar mai bine, o petrecere surpriza pe care o planuieste pentru dumneavoastra. Dar poate fi ceva cu totul diferit, un plan de a va indeparta deoarece doreste sa va paraseasca.

 

        5. Este mai putin prezent

Petrece mai putin timp alaturi de dumneavoastra. Acest lucru poate fi cauzat de faptul ca pursisimplu nu se simte confortabil, evitand apropierea. Poate ca este deja constient ca doreste sa rupa relatia, dar nu stie cum sa va spuna si ii este teama ca daca petreceti prea mult timp impreuna va veti da seama inainte ca el sa fie pregatit.

Cu toate acestea, este important sa ne amintim doua puncte cheie:

In primul rand, nu este mereu vorba despre dumneavoastra. Aceasta distantiere nu este neaparat cauzata de dumneavoastra. Poate doreste sa rezolve unele lucruri pe cont propriu fara sa va implice.

In al doilea rand, trebuie sa va ghidati dupa ce simtiti in interior, nu sa va luati dupa semnele din exterior. Atata timp cat legatura emotionala este puternica, nu este cazul sa va faceti griji cu privire la  o posibila despartire!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: yourtango.com

Photo: huffingtonpost.co.uk

Loading...
Share.

Comments are closed.