Cimpanzeu care si-a petrecut toata viata intr-un laborator, lasat sa se descurce in natura pentru prima oara! (VIDEO)

0

Cu toate ca testarea pe cimpanzei a ajutat rasa umana in privinta descoperirilor medicale, realitatea lor este una nefericita, ducandu-si traiul de zi cu zi in custi, departe de natura. Acestia sunt tinuti captivi pentru experimente stintifice, fara sa aiba acces la natura sau la alti cimpanzei. Aceasta restrictie de la a duce o viata normala, iti sfasie sufletul.

In cele din urma, “Societatea Humane din SUA” salveaza acum in mod activ 1000 de cimpanzei ajunsi la varsta maturitatii, dintre care au varste si de 50 de ani. Videoclipul de mai jos va arata o parte din primele lor experiente in natura, un adevarat rai pentru aceste necuvantatoare.

Deoarece sunt inaintati in varsta, ar fi periculos sa fie eliberati in jungla, astfel ca aceste sanctuare le permit experimentarea unei vieti normale. Intreaga actiune este atat de frumos surprinsa. Se poate vedea cum unul dintre cei 100 de cimpanzei eliberati vede pentru prima data cerul liber, intreaga scena fiind uluitoare. Totusi, faptul ca acesti cimpanzei au ajuns sa vada cum este viata in habitatul natural, ne mai linisteste si pe noi un pic.

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: sun-gazing.com

Loading...
Share.

Comments are closed.