Acest barbat se afla pe un camp aproape gol. Ce apare in secunda urmatoare (video)

0

Se spune ca un elefant nu uita nici o experienta, deoarece ei au o memorie incredibila si sunt capabil de a retine orice informatie, traire si multe altele. Acesta este doar unul din faptele interesante despre un elefant. Stiati ca este singurul animal care traieste la sol dar este incapabil de a sari? Stiati ca ei torc la fel ca pisicile pentru a comunica? Au o piele foarte groasa si la fel ca oamenii sunt stangaci sau dreptati. Aceasta lista poate continua insa ca sa intelegeti cu adevarat calitatile unui elefant trebuie sa ii observati cand sunt in actiune.

In nordul Thailandei la “Nature Park Elephant” este un grup de elefanti care locuiesc acolo. Cand l-au auzit urland pe acest barbat, au venit in fuga sa il salute. In timp ce alti oameni ar fi fost coplesiti de teama si emotie, acesta stie exact ce are de facut si nu misca nici macar un deget. Nu are motive sa fie ingrijorat, deoarece acest grup de elefanti sunt prietenii lui.

Acest parc este un centru de salvare si reabilitare care permite turistilor si vizitatorilor sa fie voluntari in cazul in care vor sa ajute aceste animale, pentru care acest loc este acum casa lor.  

Pe langa elefant, acest parc ingrijeste pisici, caini, bivoli si multe alte animale. Cele mai multe dintre ele provin din medii abuzive cu conditii oribile, restrictive si inumane. Odata salvati si adusi in acest parc, viata lor se schimba in bine regasind libertatea pe care o merita.

Cu timpul, ele uita trairile oripilante de care au avut parte, sufletul lor umplandu-se de bucurie, fericire si liniste, la fel ca si cei patru elefanti din videoclip. Pentru a vedea aceasta intalnire memorabila, va invitam sa vizionati videoclipul!

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: sun-gazing.com

Loading...
Share.

Comments are closed.