3 secrete sa scapi de cosuri pe fata si puncte negre

Vrei sa scapi definitiv de cosuri pe fata si de puncte negre?

In acest articol iti voi explica cele 3 secrete prin care vei afla cum scapi de cosuri si de puncte negre foarte rapid. La ora actuala, cosurile reprezinta cea mai mare problema dermatologica globala. Dermatologii incearca variate tratamente pentru a trata pacienti cu aceasta afectiune.

Mai mult ca sigur si tu realizezi cat de greu este sa ai acnee si cat de greu este sa o tratezi.

Ei bine ..

Vreau sa stii ca prin secretele urmatoare vei reusi sa te tratezi de aceasta afectiune.

Urmatoarele tratamente naturiste pentru cosuri pe care le vei descoperi sunt extrem de benefice si eficiente.

Ce este acneea?

Este esential sa stii ce este acneea si ce o cauzeaza. Probabil mereu ti-ai pus intrebarea, de ce eu am cosuri si altii au un ten curat.

Asadar ..

Acneea reprezinta o boala inflamatorie a foliculului pilosebaceu. Acest folicul este localizat la nivelul firului de par si este alcatuit dintr-o glanda sebacee si un folicul pilos. Glanda sebacee este legata de firul de par.

imagine glanda sebacee

Diferenta dintre tine, care ai acnee si o persoana fara cosuri pe fata, este faptul ca aceasta glanda sebacee produce sebum in exces.

Motivul?

Conform ultimelor cercetari, s-a descoperit faptul ca la pacientii cu acnee, aceste glande sebacee sunt mult mai sensibile la hormoni decat la pacientii fara cosuri.

Mecanismul este unul mai complex, ce se cunoaste este faptul ca glandele sebacee sunt receptive la hormonii din sange, cum ar fi testosteronul (la barbati) si estrogenii (la femei).

Este bine de stiut faptul ca acneea are mai multe niveluri de gravitate. Probabil ai vazut si tu ca acneea la unele persoane este mai extinsa la nivelul fetei si mult mai grava fiind denumita acnee vulgara. Acest lucru se datoreaza si stafilococului auriu ce agraveaza acneea.

Acest stafilococ auriu nu este cel care declanseaza acneea, dar este cel care o inrautateste.

Cea mai grava forma in care acneea se manifesta, este prin prezenta ei atat la nivelul fetei si ca la nivelul spatelui (cosuri pe spate). De asemenea exista pacienti si cu cosuri in cap.

Cum sa scap de cosuri rapid?

imagine cosuri

Prin secretele urmatoare vei intelege cum se trateaza aceasta patologie intr-un mod corect si complet.

Dar mai intai ..

Trebuie sa cunosti si faptul ca factorul genetic joaca un rol major in aparitia acneei.De ce? Pentru ca prin acest factor genetic, se mosteneste predispozitia la sensibilitatea si receptivitatea glandelor sebacee la hormoni si prin urmare declansarea secretiei crescute de sebum.

Sebumul are rol de a hidrata si proteja tenul fata de factorii nocivi din mediu. Dar in exces produce acnee. Ca in orice situatie, excesul produce probleme!

Un al factor extrem de important, pe care foarte putina lume il cunoaste, si un mic secret, este faptul ca grosimea tenului este cel care favorizeaza si agraveaza acneea.Practic tenul cu acnee are o grosime mai mare decat un ten normal.

S-a descoperit faptul ca pacientii cu o grosime mai mare a dermului si epidermului, cumulat cu sensibilitatea glandelor sebacee la hormoni, au cosuri. Nu te gandi ca aceasta grosime se palpeaza, ea se poate vedea doar cu un dermascop ce se gaseste in cabinetele dermatologilor.

Si aceasta grosime a stratului de derm reprezinta un factor genetic important!Factorul genetic nu se refera neaparat la faptul ca parintii tai au avut acnee, doar ca in arborele tau genealogic, o ruda mai indepartata a avut aceasta afectiune.

Cele 3 secrete prin care vei scapa de cosuri si puncte negre:

Secretul 1: Mierea Manuka

manuka floare

Primul pas in tratarea afectiunii este reprezentat de mierea manuka.

Te intrebi oare cu ce te poate ajuta pe tine mierea in lupta cu aceasta afectiune?

Simplu. Mierea Manuka este cel mai eficient tratament naturist din lume impotrivastafilococului auriu.

Un prim pas ca sa scapi de cosuri si puncte negre il reprezinta eliminarea acestui stafilococ auriu din corp.

90% din pacientii cu acnee au acest stafilococ in corp.

Am cumparat-o https://plantum.ro/miere-100-raw/2215-miere-de-manuka-raw-activa-16.html, raportul calitate/pret/beneficiu este extraordinar!

Mierea Manuka este probabil una din miracolele naturii. Pretul ei este putin mai scump, dar se merita! Desi este un pret cam mare, 190 lei, vei scapa de acest stafilococ si totodata si de cosuri, daca nu ai o forma severa. Ea este produsa de albine din florile copacilor de Manuka din Noua Zeelanda.

manuka miere 16+

In acest articol detaliat am scris cum am reusit sa scap de acest stafilococ auriu in doar 27 de zile. Iti recomand acest articol deoarece vei citi si despre mierea manuka mai detaliat si alte beneficii pe care le are asupra organismului.

De asemenea, acest borcan de miere, care il poti procura de aici, contine si ceai verde, care calmeaza pielea si reduce inflamatia precum si roseata.

Aceasta miere nu doar ca te scapa de acest stafilococ auriu, dar creste si imunitatea.

Mierea manuka se administreaza cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa principala cate o lingurita! Cantitatea dintr-un borcan este suficienta pentru un tratament de o luna de zile.

Eliminare stafilococ auriu+imunitate crescuta este egal cu faptul ca o mare parte din acnee este tratata.

Dar ce trebuie sa fac ca sa tratez acneea complet?

Secretul 2: Roaccutane

cutie roaccutane

Este probabil cel mai controversat tratament pentru cosuri la ora actuala. Se poate cumpara doar cu prescriptie medicala. Pentru acest lucru, trebuie sa mergi la un dermatolog.

Ce este roaccutane?

Roaccutane, este cel mai eficient tratament pentru acnee produs in laborator pentru tratarea cosurilor.

El este de fapt vitamina A sintetizata in laborator in cantitate mai mare.

Probabil iti pui intrebarea, de ce a fost nevoie sa fie sintetizata aceasta vitamina in laborator si nu a fost recomandata vitamina A naturala.

Ei bine, in urma cercetarilor, vitamina A naturala la aceeasi concentratie cu vitamina A sintetizata in laborator s-a demonstrat ca are efecte mult mai nocive asupra organismului decat cea artificiala.

Cum actioneaza roaccutane in organism?

Odata ajuns in sange, se duce spre receptorii glandelor sebacee si micsoreaza sensibilitatea acestora la hormoni. Reducand aceasta sensibilitate la hormoni, glanda sebacee nu va mai produce sebum in exces si vei scapa de acnee.

O alta actiune importanta a roaccutane in organism este faptul ca reduce grosimea stratului de derm si epiderm. Reducand grosimea, sebumul va reusi sa se ridice la suprafata mult mai repede si nu se va mai bloca pe traseu, astfel se reduce si inflamatia la nivelul tenului tau.

Prin acest 2 actiuni majore, acneea se va trata definitiv.

Acest medicament nu este recomandat gravidelor!

Roaccutane actioneaza asupra tuturor tipurilor de acnee, cum ar fi: acnee chistica, acnee nodulo-chistica si acnee conglobata.

Pretul roaccutane este in jur de 50 de lei pe o cutie cu 3 folii a cate 10 pastile fiecare. Deci aproximativ 50 de lei pentru o cutie de 30 de pastile.

Durata tratamentului dureaza in medie intre 6 si 7 luni, in functie de evolutia pacientului. Doza se administreaza in functie de kilograme la recomandarea doctorului dermatolog.

Sunt multe mituri asupra efectelor secundare. De fapt, principalele efecte secundare sunt doar deshidratarea puternica a buzelor si a tenului, care se pot remedia rapid.

Pentru buze, iti recomand un balsam de buze bazat pe mierea manuka. Este foarte bun, hidrateaza si repara buzele uscate, avand avantajul ca este si natural.

Iar pentru ten, o crema hidratanta de la Normaderm. O poti gasi aici.

Secretul 3: O masca pentru puncte negre si cosuri. Schizandra.

imagine tratament acnee

Aceasta masca de fata pentru cosuri are drept ingredient activ schizandra.

Ce este schizandra?

Schizandra reprezinta un fruct folosit de chinezi de aproximativ 2000 de ani. A fost mentionat in cea mai veche farmacopee chinezeasca al lui Seng Nong.

Masca cu schizandra micsoreaza porii largiti si curata punctele negre.

O poti achizitiona de aici.

De asemenea pe langa acest ingredient activ, masca mai contine si alte substante naturale cum ar fi hamamelis, salvie si galbenele. Toate aceste substante au un efect bactericid crescut la nivelul tenului si combat bacteria P. Acnes.

Prin aceste 3 secrete sunt sigur ca vei scapa de cosuri si de puncte negre cat mai repede.

La ora actuala acneea a devenit o mare problema psihosociala, cosurile afectand din in ce in mai multe persoane. Imi doresc sa scapi cat mai repede de aceasta patologie!

Sursa: http://stafilococ-auriu.com/