Trupul Luisei a fost gasit? Gheorghe Dinca sustine ca oasele ar fi ale fetei!

Luiza Melencu ar fi fost găsită moartă, anunță Antena 3. Un corp a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal, la mică distanță de casa lui Gheorghe Dincă.

Aici ar fi fost găsite oase, într-un loc indicat de Dincă. Acesta susține că osemintele aparțin Luizei, anunță antena3.ro.

Luiza Melencu a fost dată dispărută de poliție în urmă aproape patru luni. Gheorghe Dincă a recunoscut că le-ar fi ucis.

La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, teniși de culoare albastră.

Luni, anchetatorii continuă să caute probe în cazul Caracal.

Duminică a fost a treia zi în care anchetatorii au reluat cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi care ar fi afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută din luna aprilie, dar şi în împrejurimi.

Ulterior, DIICOT a explicat că au fost identificate şi ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate, fiind cercetate locuinţa, dependinţele, autoturismul şi autoutilitara bărbatului.

Activităţile de cercetare şi căutare în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului şi a avocatului său, arăta DIICOT.