Momentul exact în care Gheorghe Dincă a cedat și a spus unde ar fi rămășițele Luizei. ”Vă arăt”

„Hai că v-am plimbat toată săptămâna, dar pentru liniştea sufletului meu vă arăt unde am aruncat-o pe Luiza″. Asta le-ar fi spus luni anchetatorilor Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal.

Ulterior, la indicaţiile lui, poliţiştii au găsit într-o pădure fragmente umane. Rămăşiţele urmează să fie analizate şi doar testele ADN vor arăta dacă aparţin Luizei Melencu sau altei victime.

Între timp, apar şi alte informaţii cutremurătoare. Avocatul familiei Luizei susţine că Dincă nu mai ţine minte numele fetelor pe care le-a răpit, violat şi ucis, aşa că le localizează după perioada din an în care le-a luat de pe stradă.

Ca să îl convingă pe Gheorghe Dincă să îi ducă în locul unde ar fi aruncat cadavrul Luizei Melencu, anchetatorii au schimbat tehnica de interogatoriu şi au încercat să găsească un punct sensibil al bărbatului. În discuţiile cu el, doi poliţişti ar fi invocat dreptul părinţilor de a îşi înmormânta copilul.

„Hai că v-am plimbat toată săptămâna dar pentru liniştea sufletului meu vă arăt unde am aruncat-o pe Luiza”, le-ar fi spus Dincă anchetatorilor, pe care i-a condus apoi într-o zonă împădurită la 5 kilometri de Caracal.

După ce vreme de câteva zile s-au bazat pe mărturia lui Gheorghe Dincă, potrivit căreia ar fi aruncat în Dunăre trupul neînsufleţit al Luizei, anchetatorii s-au trezit luni cu o nouă pistă şi aşa au luat la căutat o lizieră de pădure situată la doar câţiva kilometri de „casa ororilor” din apropiere de Caracal. Aici, potrivit unor surse apropiate de anchetă, au găsit câteva rămăşiţe carbonizate de natura umană.

Acelaşi Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că, la fel ca în cazul Alexandrei, a violat-o şi ucis-o pe Luiza Melencu.

Ulterior, după ce a comis crima, a folosit acelaşi tipar ca să scape de cadavru. Arzătorul găsit în curtea individului de anchetatori ar fi fost folosit de fiecare dată. În cazul Luizei, însă, suspectul a apucat să ascundă resturile.

Ovidiu Oanță, Știrile ProTV: „La acestă procedura asistă însuşi Gheorghe Dincă, cel care este escortat de Forţele Speciale înarmate ale poliţiei, asta după ce a acceptat ca în sfârşit să le spună anchetatorilor unde este trupul neînsufleţit al Luizei, care a dispărut în urmă cu 3 luni.”

La căutările din pădurea de lângă Caracal a asistat şi avocatul familiei Luizei Melencu, care a fost echipat într-un costum special ca să nu compromită probele.

Resturile umane găsite de anchetatori urmează să fie analizate în laborator. Până atunci, nimeni nu poate confirma că aparţin Luizei ori unei alte victime.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: „Credeţi-mă, omul ăsta spune adevăruri, dar minte şi foarte mult, că este învăţat cum să mintă. Nu ştim cine este victima, există date că este o victimă.”
Reporter: „Aveţi indicii că ar fi Luiza?”
Avocatul familiei: „Nu avem cum să ştim cine este. Probele ADN vor spune.”

Avocatul familei Melencu a lansat luni ipoteza potrivit căreia Dincă ar fi făcut şi mai multe victime, conform STIRILOR PROTV.