Apa cu ghimbir te ajuta sa pierzi in greutate, arzand grasimea de pe talie si de pe solduri

Ghimbirul, de origine asiatic, este utilizat ca si condiment si medicament pe baza de plante de mii de ani. Apa cu ghimbir sau ceaiul de ghimbir, se face prin fierberea radacinii proaspete de ghimbir in apa, si apoi prin racirea si strecurarea lichidului. Cu toate ca este cel mai adesea considerat un tratament pentru disconfort digestiv, ghimbirul poate detine cheia pentru numeroase beneficii de sanatate.

Cu toate ca este posibil sa fi auzit de multe retete eficiente pentru pierderea in greutate, aceasta este, probabil, cea mai benefica pentru sanatate. In afara de arderea excesului de grasime adunat pe solduri, talie si coapse, apa cu ghimbir va poate imbunatati sanatatea.

Mod de preparare:

Intr-o oala puneti 1-1.5 litri de apa si adaugati radacina de ghimbir tocat, apoi puneti-l la foc mare sa fiarba. Lasati amestecul sa fiarba timp de 15 minute apoi la foc mic. La sfarsit, amestecul se lasa sa se raceasca si se strecoara lichidul.

Mod de utilizare:

Beti apa cu ghimbir pe tot parcursul zilei, in fiecare zi. Beti cel putin 1L pe zi. Depozitati-o pur si simplu intr-un termos si luati-o oriunde ati merge.

Pentru rezultate optime de pierdere in greutate, asigurati-va ca apa cu ghimbir este tot timpul proaspata, iar pentru cele mai bune beneficii de sanatate si pentru a va curata complet corpul de toxine cu ajutorul acestei bauturi, continuati tratamentul pentru cel putin 6 luni.

Cum sa utilizati ghimbirul pentru a pierde in greutate

Daca vreti sa utilizati puterea de vindecare a ghimbirului pentru a pierd in greutate, iata ce trebuie sa faceti.

Inainte de a manca, mestecati o bucatica subtire de radacina de ghimbir. Acest lucru va va ajuta la reglarea metabolismului, stimluand digestia si reducand productia de cortizol, crescand in acelasi timp si nivelul energiei.

Puteti de asemenea, sa radeti o bucata de ghimbir si sa stoarceti putin suc de lamaie peste, impreuna cu putina sare. Ca alternativa, puteti face ceai de ghimbir cu lamaie, deoarece lamaia va poate ajuta de asemenea la pierderea in greutate.

Speram ca ati gasit util acest articol, asa ca nu uitati sa il distribuiti si prietenilor si familiei!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Sursa: healthydiet24.com