3 modalitati diferite prin care poti sa elimini petele de ulei

Daca uneori ai avut grasime pe haine dupa ce ai terminat de gatit (sau mancat), probabil ca stii cat de greu sunt de eliminat acele pete odata ce s-au impregnat in haine. Dar, mai greu nu inseamna imposibil.

Chiar daca va fi nevoie de ceva mai multa munca (si o doza sanatoasa de rabdare), puteti scapa de unsoarea de pe tricoul preferat. Curatati mormanul de haine patate cu unul din aceste trucuri:

Putina munca

Aceasta metoda necesita putina rabdare si putina munca, dar este eficace si ieftina. Daca descoperi o pata, obiectibul tau principal este sa o resetezi (sa o faci din nou uleioasa). Vei avea nevoie de WD-40, betisoare de urechi, bicarbonat de sodiu, o bucata de carton, sapun lichid si o periuta de dinti. Dupa ce ai pus bucata de carton in interiorul tricoului pulverizeaza zona cu WD-40. Apoi, toarna bicarbonat de sodiu pe aceeasi zona si freaca cu ajutorul periutei. Repeta acest proces de 3-4 ori apoi pune bluza sau tricoul in masina de spalat.

Solutia simpla

Daca esti in cautarea unui truc rapid pentru a scoate petele, incearca sa inmoi imbracammintea in sapun de spalat vase. Toarna lichidul direct pe pata si freaca astfel incat sa intre bine in material. Lasa-l apoi sa stea o ora inainte de a-l spala in masina de spalat.

Solutie ieftina

Poti pulveriza fixativ direct pe pata si sa il lasi cateva minute sa isi faca efectul, apoi sa speli imbracamintea ca in mod normal. Acest lucru te va scapa imediat de pata de grasime sau ulei.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2019