Ce se intampla in corpul tau atunci cand dormi des pe partea dreapta

Pozitia in care dormi isi poate pune amprenta asupra sanatatii tale. Spre exemplu, in cazul in care dormi prea des pe partea stanga, pui presiune excesiva asupra inimii, motiv pentru care functionarea acesteia va fi afectata. Afla ce se intampla atunci cand dormi des pe partea dreapta.

  1. Imbunatatirea functionarii sistemului limfatic, care ajuta la functionarea buna a organismului, datorita rolului de eliminare a toxinelor de la nivelul celulelor. Vasul limfatic principal se afla in partea stanga a corpului, motiv pentru care se recomanda sa dormim pe partea dreapta, astfel ca limfa va ajunge cu mai multa usurinta la toate celulele din organism.
  2. Acest obicei ajuta la stimularea bilei. Splina este cel mai important organ al sistemului limfatic. Acesta se afla pe partea stanga, iar daca vei dormi pe partea dreapta, acesta va secreta mai multa bila, care are rol important in procesul de digestie.
  3. Ajuta in calmarea arsurilor de la nivelul stomacului, deoarece ceea ce se afla in stomac nu va mai ajunge la fel de repede in esofag. Din acest motiv problemele suparatoare vor inceta sa mai apara.
  4. Ajuta in eliminarea substantelor toxice, deoarece intestinul subtire si intestinul gros au imbinatia in partea stanga, astfel ca alimentele digerate dar si substantele toxice vor ajunge mai usor in intestinul subtire din cel gros, moment in  care se imbunatateste digestia si se elimina mai usor substantele toxice.
  5. Obiceiul de a dormi pe partea dreapta este benefic pentru inima de asemenea, ajutand-o sa functioneze mai bine, moment in care sangele ajunge mai usor la organele vitale.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo