Aceste becuri pot cauza probleme serioase de sanatate – ce trebuie sa faci

0

Multi oameni din intreaga lume folosesc aceste becuri, ceea ce este un lucru rau. Expertii ne avertizeaza ca aceste becuri pot cauza anxietate, migrene – si chiar si cancer. Ei bine, principalul motiv pentru care folosim aceste becuri este pentru ca energia e prea scumpa, ceea ce inseamna ca toti incercam sa economisim niste bani.

Cum spuneam, energia e scumpa, si de aceea inlocuim toate becurile vechi, standard, cu cele noi ecologice si economizoare. Dar, adevarul este ca aceasta noua generatie de becuri economizoare sunt atat de toxice ca Protectia Mediului din SUA a creeat un protocl de urgenta care trebuie sa il urmezi in cazul spargerii becului, din cauza gazului otravitor care il elimina.

Nota: Ar trebuii sa stii ca Agentia de Protectie a Mediului SUA avertizeaza ca, daca becul se sparge in casa, acestea elimina de 20 de ori mai mult mercur in aer decat concentratia maxima admisa. Un studiu recent condus de cercetatorii de la Institutul Fraunhofer Wilhelm Klauditz a confirmat acest lucru.

Aceste becuri economizoare pot cauza:

Ameteala

Dureri de cap

Migrene

Convulsii

Oboseala

Incapacitate de concentrare

Anxietate

Expertii medicali spun ca mercurul este o neurotoxina periculoasa pentru copii si femeile gravide. Cercetatorii au descoperit ca mercurul este deosebit de toxic pentru creier, sistemul nervos, ficat si rinichi. Mercurul poate deteriora, de asemenea, sistemul cardiovascular, imunitar si de reproducere si poate provoca anxietate, insomnie, pierderi de memorie, dureri de cap, cancer si Alzheimer.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthylifeidea.com

Loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":