Cat de inteligent este in functie de zodie! Horoscopul celor mai adevarati barbati

Horoscop. Ştiai că inteligenţa bărbaţilor este variabilă în funcţie de… zodia sub care s-a născut? Fiecare dintre noi ne naştem cu un anumit grad de inteligenţă, care de multe ori p oate să încline balanţă vieţii în favoarea noastră. Se pare că şi semnul astrologic joacă sub care ne naştem are un rol în acest sens.

Berbec: nativii acestei zodii sunt persoane care mai întâi acţionează şi după aceea gândesc, impulsivitatea fiind una dintre trăsăturile lor dominante. Deşi sunt inteligenţi şi descurcăreţi, adesea dau impresia că sunt destul de limitaţi din cauza încăpăţânării şi a faptului că nu acceptă prea uşor părerile celorlalţi.

Taur: al doilea semn al zodiacului suferă şi el de încăpăţânare şi are fixaţii destul de puternice, ceea ce înseamnă că nu prea îşi foloseşte întregul potenţial mental. Problema Taurului nu este că nu este inteligent, ci că este foarte leneş. El vrea o viaţă tihnită şi preferă să nu îşi bată capul cu prea multe lucruri.

Gemeni: aceast este una dintre cele mai inteligente zodii. Un nativ din zodia gemeni îşi caută în permanentă persoane cu care să dezbată cele mai interesante subiecte şi este atras cel mai mult de capacităţile intelectuale ale celorlalţi. Nu numai că are o gândire adesea sclipitoare, dar nativul are şi harul vorbirii, fiind un orator desăvârşit.

Rac: inteligenţa acestei zodii de apă este mai degrabă una emoţională. Această înseamnă că are o empatie impresionantă şi o capacitate afectivă mai mare decât a oricărui semn zodiacal.

Leu: nativii acestei zodii strălucesc că nişte diamante şi nu doar pentru cum arată. Sunt foarte inteligenţi, perspicace şi ştiu exact ce să spună pentru a atrage aprobarea celorlalţi. Indiferent de situaţia în care se află, un Leu va găşi o modalitate de a ieşi în avantaj şi de a se laudă cu acest lucru.

Fecioara: dacă vorbim despre inteligenţa bărbaţilor, atunci nativul acestei zodii se află fără îndoială în topul semnelor cu capacităţi intelectuale deosebite. Fecioara este o zodie raţională, calculată, pragmatică şi cu o logică impecabilă, pe care o răsfrânge fără pic de milă şi asupra celorlalţi, atunci când îi critică. Succesul în viaţă este aproape garantat.

Balanţă: nativul acestei zodii de aer nu se bazează neapărat pe IQ când relaţionează cu ceilalţi, deşi nu se poate spune că nu îi merg rotiţele. El preferă să îi vrăjească pe ceilalţi cu nişte cuvinte sau purtări alese şi este o persoană mai degrabă emoţională decât raţională.

Scorpion: dacă te-ai gândit să te întreci cu un Scorpion într-o discuţie intelectuală, mai bine renunţi la idee. Nativii acestei zodii au potenţial intelectual mult mai mare decât restul oamenilor, fiind capabili să îi citească pe ceilalţi că pe nişte cărţi deschise, în timp ce ei rămân învăluiţi în mister.

Citeste continuarea aici.

Foto: Libertatea