S-a aflat! Antonia a fugit de acasă în toiul nopţii: „M-a ameninţat şi…”

0

Antonia a recunoscut! A minţit şi a fugit de acasă, în toiul nopţii. Totul pentru un alt băiat. Lucrurile au căpătat o întorsătură nefericită în momentul în care a fost prinsă fix în momentul în care a încercat să evadeze.

Antonia a fost un copil cuminte, la modul general, nu au fost momente multe în care să-și fi supărat părinții, mai puțin o situație de care-și amintește cu zâmbetul pe buze acum, deși la momentul respectiv s-a lăsat cu ceva pedepse.

Vedeta își amintește că, de dragul unui băiat pe care-l plăcea din cale afară, a încercat să fugă în toiul nopții pentru a-l întâlni. Situație complicată, mai ales dacă ne gândim că adolescenta de atunci nu dormea în casa ei, ci în casa celei mai bune prietene.

”M-a amenințat că mă duce acasă și că le spune alor mei ce am făcut. Ceea ce s-a și întâmplat. M-a dus acasă, a sunat la interfon. Mama săraca la 3 dimineaţa, 4, nu ştiu cât era.. Alo, da? Da, doamnă. Am venit să îţi aduc fata că trebuie să vorbim. Foarte urât a fost. Mi-a fost foarte ruşine. M-au pedepsit şi aveau dreptate”, a declarat artista.

SURSA

Loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":