O turista a vrut sa isi faca un selfie cu un urs la Lacul Sf. Ana! Ce-a patit femeia, este dureros! Foarte dureros

0

O turistă din Budapesta, Ungaria, a ajuns fost muşcată de un urs, în apropierea Lacului Sfânta Ana, din judeţul Harghita, în timp ce ar fi încercat să facă un selfie cu animalul sălbatic aflat în căutare de hrană. Rănită la picior, femeia a fost dusă la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a declarant că incidentul care s-a petrecut vineri, la Lacul Sf. Ana, nu este singurul de acest fel, în zonă având loc mai multe atacuri ale ursului asupra turiştilor care se apropie de animalele sălbatice.

”Turista este din Budapesta şi a fost atacată vineri, la prânz, de un urs, la Lacul Sfânta Ana şi, din păcate, acesta a fost a treia victimă a acestui urs. Încă o fată de 18 ani şi un bărbat, pe parcursul săptămânii, au fost atacaţi de acelaşi urs. Cei doi au fost zgâriaţi, nu muşcaţi, de aceea nu au fost raportate cazurile, nu au fost la spital. Se pare că este vorba de un urs mare, care s-a obişnuit cu turiştii şi atacă pentru mâncare din sacoşă”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, Borboly Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Harghita.

SURSA

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!