Ce spune dansatoarea Larisa Bercea despre eliminarea de la Exatlon a prietenului ei bun, Bruce? Acum un alt concurent se bucura de sustinerea ei

0

Valentin Chis „Bruce” a fost eliminat ieri de la Exatlon. Larisa Bercea era una dintre cele mai mari sustinatoare ala tanarului.

Larisa Bercea, dansatoarea la bara care i-a uimit cu miscarile ei complexe pe Andra, pe Andi Moisescu si pe Mihai, la un show de talente, spune ca are toate calitatile necesare unei competitii dure cum este Exatlon-ul. Ambitioasa, probabil ca s-ar descurca la probele fizice si ar putea sa devina si unul dintre liderii echipei ei.

„Chiar m-am gandit sa merg la Exatlon. Este o super competitie. Eu sunt o mare fana. Tin cu „Faimosii”, il cunosc pe Giani Kirita, pe Cazacu si pe Bruce”, a spus Larisa.

Dansatoarea ne-a povestit si ca are o relatie de prietenie cu Valentin Chis „Bruce” de la Exatlon, dar mai ales cu iubita acestuia, Diana, femeia care i-a daruit coregrafului, acum patru luni, o fetita superba.

Ei bine, dupa eliminarea lui Bruce, Larisa a fost dezamagita.

„Nu ma asteptam. Bruce a fost intr-o forma extraordinara, plin de vana… Asta este… Important este ca s-a descurcat bine. Sigur ii era dor de familia lui, ca este greu sa pleci atat timp cand ai un copil mic. Acum mai am doar un favorit in concurs. Hai Cazacu! Toti prietenii tai iti tin pumnii”, a declarat Larisa Bercea.

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!