Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 16 – 22 aprilie 2018. Urmeaza o perioada transanta in care se pun toate la locul lor

Mercur rămâne în continuare în Berbec, aşa că ne dă curajul de a spune lucrurile pe care le-am asimilat, le-am simţit, le-am decantat, aşa că putem să comunicăm limpezi, de data aceasta.
Lucrurile se vor tranşa, spre exemplu, între noi şi şefi sau legat de marile obiective ale vieţii şi cu persoanele cu care vrem să atingem aceste obiective.

BERBEC

O săptămână bună. Luna Nouă de luni, chiar în semnul lor zodiacal, poate aduce schimbări în viaţă, de stil, de direcţie şi chiar de sens, de scop. Fac bani, marţi şi miercuri fiind zilele cele mai favorabile.

TAUR

O săptămână care le poate aduce multă dragoste. Înmoaie inima persoanelor pe care le întâlnesc sau pe care le-au supărat. Pot avea idei de afaceri cu persoane din străinătate, de unde vin şi veşti în a doua jumătate a acestei săptămâni.

GEMENI

Iubirea bate la uşa lor, dar nu prea sunt dispuşi să o ia în considerare. Au nevoie de mai multe semne şi dovezi de iubire.

Vezi horoscopul complet pe antena 3.