In general, visul este reflectia inconstientului, asa ca, un lucru e clar! Iti inseli sau vrei sa iti inseli omul de langa tine!

Dictionarul de vise! ce inseamna cand visezi ca iti inseli partenerul? Acest tip de vis este profund, pentru ca starneste vina, acel sentiment foarte puternic cu care se confrunta multi infideli din cupluri! De cele mai multe ori, a visa ca ai o legatura puternica sau o doar aventura de o noapte cu altcineva este un semn clar de vinovatie si tradare de sine.

Credeti sau nu in vise, ei bine, de multe ori, ele se pot transforma in realitate! De cele mai multe ori, atunci cand visezi ca iti tradezi partenerul de viata, subconstientul functioneaza! E clar ca nu merge ceva in viata ta amoroasa si te vezi langa un partener care intruchipeaza perfectiunea din punctul tau de vedere, unul total diferit de cel care doarme in fiecare noapte langa tine!

Ce inseamna cand visezi ca iti inseli partenerul?
Visul de a insela partenerul de viata reflecta o nota imensa de pasiune! Poate tocmai de aceea, este clar ca legatura pe care o ai este subreda sau a ajuns intr-un impact din punctul de vedere al sexului! Amorul cu o alta persoana in vis, chiar daca este o tradare, inseamna ca nu esti multumita de relatia intima de acasa si te vezi explorand si alte…terenuri! De aici e clar ca vei face acelasi lucru si in viata reala, lucru ce va duce insa la consecinte asupra cuplului! Daca nu esti atent, totul se complica si se poate ajunge chiar la o despartire dureroasa, in termeni duri, cu vorbe grele si, uneori, violenta!

Ce inseamna cand visezi ca iti inseli partenerul cu seful?
Ce inseamna cand visezi ca iti inseli partenerul cu seful sau un coleg de serviciu? Aici, conotatia se schimba! Situatia este cu totul alta si duce la transformari majore in plan profesional, mai putin in cel erotic. Veti avea parte de multe probleme la locul de munca, puteti fi dat afara fara niciun pic de regrete si nu cred ca va doriti deloc sa ajungeti intr-o asemenea situatii de-a dreptul critice! In concluzie, aveti grija ce visati sau la cine visati! Uneori, nu este de bun augur si duce la deceptii seriose!

SURSA